Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre marcatorii "câinilor" îşi lasă antrenorul să explice înfrângerea: "S-au făcut mici greşeli. Mister este în măsură să vorbească despre asta"

Unul dintre marcatorii "câinilor" îşi lasă antrenorul să explice înfrângerea: "S-au făcut mici greşeli. Mister este în măsură să vorbească despre asta"

Fotbal

Comentarii

Dinamo a pierdut la Giurgiu, sâmbătă, scor 2-3, într-o partidă din etapa a 10-a a Ligii l de fotbal. Gol doi al "câinilor" a fost marcat de atacantul Robert Moldoveanu, aflat la prima reuşită a sezonului

Atacantul în vârstă de 20 de ani, Robert Moldoveanu a vorbit imediat după meci despre această înfrângere, însă nu a vrut să comenteze mai mult despre modul în care echipa sa a pierdut meciul, pasând toată răspunderea antrenorului principal Dusan Uhrin Jr, cel care a pregătit meciul. Tânărul atacant pare supărat pe greşelile comise de colegii săi din apărare, dar şi pe antrenorul ceh al celor de la Dinamo, care nu îl vede ca pe un jucător ce poate fi titular în primul 11.

"Este o înfrângere pentru noi, nu trebuia să se întâmple în acest moment, dar trebuie să mergem înainte, că aşa e fotbalul. Astăzi câştigi, mâine pierzi. Nu ştiu ce s-a întâmplat, s-au făcut mici greşeli, dar Mister e în măsură să vorbească pentru asta. Noi trebuie să ne mobilizăm în teren şi să dăm totul, să câştigăm acest meci, dar avem meci în Cupă, marţi, şi trebuie să pregătim acest meci şi după aceea cu Voluntari, să luăm cele trei puncte. Budescu este un jucător foarte bun, adică ştiţi şi dumneavoastră, şi a făcut diferenţa în această aseară, dar fotbalul se joacă în 11 jucători", a declarat atacantul celor de la Dinamo, Robert Moldoveanu.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare