Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre preferaţii lui Becali, desfiinţat în direct de Cornel Dinu: "Săracul, s-a născut obosit. I-aş interzice asta!"

Unul dintre preferaţii lui Becali, desfiinţat în direct de Cornel Dinu: "Săracul, s-a născut obosit. I-aş interzice asta!"

FCSB

Comentarii

Florinel Coman a fost unul dintre cei mai criticaţi jucători de la FCSB după înfrângerea roş-albaştrilor, 0-1, cu Concordia Chiajna. Atacantul a fost rezervă şi l-a înlocuit pe Florin Tănase în Minutul 84. Suficient pentru a fi ironizat din nou de Cornel Dinu.

Expertul Telekom Sport spune că nu i-ar da voie lui Florinel Coman nici să se uite la Kylian Mbappe, fotbalist cu care atacantul FCSB-ului a fost comparat de Gheorghe Hagi.

"Coman, săracul, s-a născut obosit. Nu va ajunge niciodată nici să se uite... Eu nu i-aş da voie să îl privească pe Mbappe! Nu are nicio legătură cu el, mai ales după ce a dat patru goluri acum şi ce a făcut prin teren", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

În vârstă de 20 de ani, Florinel Coman are şapte goluri şi trei assist-uri, în 14 apariţii în acest sezon, în toate competiţiile.

1,7 milioane de euro este cota fotbalistului de la FCSB

3 milioane de euro a plătit Gigi Becali pentru Florinel Coman atunci când l-a transferat de la Viitorul

150 de milioane de euro valorează Kylian Mbappe

Afla mai multe despre: becalifcsbdinu 

viewscnt
Articole similare