Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | CFR Cluj a aterizat în cele din urmă în Malta pentru duelul cu Floriana. Primele imagini

UPDATE | CFR Cluj a aterizat în cele din urmă în Malta pentru duelul cu Floriana. Primele imaginigalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a fost în pericol să nu mai plece în Malta pentru duelul cu Floriana din preliminariile Ligii Campionilor, după ce Institutul Naţional de Sănătate Publică a trecut şi Malta pe lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicast şi pentru care la sosirea în România este nevoie de carantină. Totuşi, campioana României a primit acceptul pentru a decola, iar marţi în jurul prânzului a ajuns în Malta.

Update: CFR Cluj a ajuns în Malta


Coronavirusul era foarte aproape să dea peste cap planurile CFR-ului pentru cupele europene. Malta a fost trecută pe lista ţările cu risc ridicat epidemiologic şi pentru care, la întoarcerea în România, CFR-ul ar fi trebuit să stea în carantină 14 zile. Astfel, campioana risca să nu mai poată face deplasarea în Malta şi să piardă cu 3-0 la masa verde meciul din primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

Totuşi, se pare că în cele din urmă clujenilor le-a fost permis să plece din România în Malta. MAE şi MAI, scrie gsp.ro, au intervenit şi le-au dat voie celor de la CFR Cluj să meargă în Malta pentru a se duela cu Floriana, într-un meci programat miercuri, de la ora 22:00, care va putea fi urmărit pe telekomsport.ro în format LIVE BLOG.

Delegaţia CFR-ului va decola de pe aeroportul din Cluj-Napoca la ora 11:00. În Malta au fost înregistrate 69 de cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore. Malta este una dintre destinaţiile turistice preferate ale românilor. În jur 4.5000 de români vizitează Malta în fiecare an, conform Ziarul Financiar.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cfr clujmaltacoronavirus 

viewscnt
Articole similare