Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Fotbalul din Premier League, AMÂNAT! Pandemia de coronavirus afectează şi Anglia. Când se vor relua partidele

UPDATE | Fotbalul din Premier League, AMÂNAT! Pandemia de coronavirus afectează şi Anglia. Când se vor relua partidele

Premier League

Comentarii

Mikel Arteta (37 de ani), antrenorul lui Arsenal, a fost infectat cu Coronavirus. "Tunarii" au făcut anunţul oficial prin intermediul unui comunicat. În afara acestuia, a mai fost confirmat cazul lui Callum Hudson-Odoi de la Chelsea, care s-a şi vindecat între timp, iar Federaţia Engleză de Fotbal a decis amânarea tuturor partidelor din primele patru ligi.


UPDATE | Fotbalul din Premier League şi Championship, League One şi Two a fost suspendat din cauza Coronavirusului. Anunţul a fost făcut oficial în urmă cu doar câteva minute. Meciurile ar urma să se reia, cel mai devreme pe 4 aprilie. Sunt şanse mici ca pandemia de Coronvirus să-şi piardă din intensitate, şi campionatele să-şi reia programul normal, anunţă englezii.

 


Deşi iniţial au anunţat că meciurile din acest weekend se vor disputa conform programului, vestea de la miezul nopţii i-a făcut pe oficialii Premier League să se răzgândească.

"Având în vedere anunţul clubului Arsenal din această seară (n.r joi seara), care confirmă faptul că antrenorul Mikel Arteta a fost depistat pozitiv pentru COVID-19, Premier League convoacă o reuniune de urgenţă în cursul zilei de vineri dimineaţă pentru a analiza situaţia. Premier League nu va mai face comentarii despre acest subiect, până când nu se va lua o decizie" se arată într-un comunicat emis presei de oficialii din Anglia.

Brighton & Hove Albion a anunţat deja că partida cu Arsenal, care trebuia să se dispute în etapa următoare din weekend a fost amânată. De asemenea, meciurile formaţiilor de tineret ale clubului Arsenal au fost de asemenea amânate.

Toate indiciile duc spre o amânare a Premier League până la o dată care va fi anunţată ulterior.

„Coronavirus se va împrăştia şi mai mult! Luăm în considerare să suspendăm evenimentele sportive! Discutăm aceaste probleme cu toţi colegii şi vom veni mai târziu cu o decizie”, a spus Boris Johnson, premierul Marii Britanii.

"Colney, centrul nostru de pregătire, a fost închis după ce antrenorul principal Mikel Arteta a fost testat pozitiv cu Coronavirus în această seară. Stafful lui Arsenal care a intrat în contact recent cu Mikel vor intra în autoizolare la domiciliu. Ne referim la un număr însemnat de persoane, dintre care toată echipa mare şi antrenorii, dar şi un număr mic de oameni din academie, care a fost închisă şi ea pentru precauţie", se arată şi în comunicatul oficial al lui Arsenal.
 

Afla mai multe despre: arsenalpremier leaguecoronavirus 

viewscnt
Articole similare