Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Următoarea adversară a FCSB-ului, fără secrete. La ce a recurs Charalambous pentru a se asigura că nu va fi loc de surprize | EXCLUSIV

Următoarea adversară a FCSB-ului, fără secrete. La ce a recurs Charalambous pentru a se asigura că nu va fi loc de surprize | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat derby-ul cu Dinamo (2-1) şi astfel şi-a asigurat deja şase puncte după primele două etape din Superliga României. Totui, următoarea adversară vine în cupele europene, iar meciul va fi de cu totul alt nivel, însă vicecampionii s-au asigurat că nu va fi loc de surprize.

FCSB se pregăteşte de o nouă campanie europeană, una pe care o va începe din turul doi preliminar al UEFA Conference League, iar adversari vor fi bulgarii de la CSKA 1948 Sofia.

Meciul tur dintre CSKA 1948 Sofia şi FCSB se joacă miercuri, de la ora 20:30, la Sofia, iar returul este programat joi, 3 august, de la 21:30, pe Arcul de Triumf, fără spectatori.

Pentru prima manşă, vicecampiaona României nu se va putea baza pe Damjan Djokovic, fiind suspendat, dar va putea fi utilizat în returul de la Bucureşti al dublei confruntări dintre FCSB şi CSKA 1948 Sofia.

Următoarea adversară a FCSB-ului, fără secrete: ”Charalambous i-a văzut pe viu” | EXCLUSIV

De asemenea, Mihai Stoica a precizat că formaţia bulgară nu are secrete pentru vicecampioana României, mai ales că însuşi Elias Charalambous, antrenorul FCSB-ului, a văzut pe viu victoria acestora contra rivalilor de la Levski Sofia.

”O echipă cu mulţi jucători schimbaţi, mulţi jucători noi. Aveau un golgheter care s-a accidentat şi nu va juca nici în tur, nici în retur.

Charalambous i-a văzut pe viu cu Levski şi e o echipă pe care trebuie să eliminăm”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Dacă cu bulgarii oficialul FCSB-ului a punctat că nu vor fi emoţii, de cu totul altă părere a fost când a venit vorba despre următorul adversar al roş-albaştrilor.

În cazul în cazul o vor elimina pe CSKA 1948 Sofia, vicecampionii României vor da piept în runda următoare cu FC Nordsjaelland, din Danemarca.

Meciurile din turul 3 preliminar al Conference League vor avea loc pe 10, respectiv 17 august.

În returul ”dublei” cu bulgarii, unul ce se va juca la Bucureşti, pe Stadionul ”Arcul de Triumf”, fără spectatori, ar putea debuta şi Vlad Chiricheş, dacă experimentatul fundaş central va oferi un răspuns final pozitiv celor de la FCSB.

Între cele două meciuri cu CSKA 1948 Sofia, clubul bucureştean va juca în Superligă la Galaţi, cu Oţelul.

Afla mai multe despre: fcsbelias charalambousconference league 

viewscnt
Articole similare