Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Următoarea bombă din Liga 1! Becali a înaintat suma de TRANSFER spre rivali: fotbalistul rezolvă problema la FCSB

Următoarea bombă din Liga 1! Becali a înaintat suma de TRANSFER spre rivali: fotbalistul rezolvă problema la FCSB

Superliga

Comentarii

Gigi Becali îşi pregăteşte următoarea campanie de transferuri şi se pare că şi-a pregătit deja banii pentru a nu mai rata obiectivele şi în sezonul următor: titlul în Liga 1 şi grupele unei competiţii europene.

Omul de afaceri şi-a întocmit deja o listă de transferuri, iar în capul ei se află fundaşul central al lui FC Botoşani, Andrei Chindriş, care ar putea rezolva o mare problemă de lot la FCSB. Pe aceeaşi listă se află şi Florin Niţă, care a redevenit interesant pentru vicecampioana României, după trădarea lui Cristian Bălgrădean, care a plecat la CFR Cluj. 

Andrei Chindriş, ţinta lui Gigi Becali pe piaţa transferurilor. Valeriu Iftime negociază cu FCSB trecerea fundaşului

În acest moment, FCSB are doar trei fundaşi centrali în lot: Bogdan Planic, Iulian Cristea şi George Miron. De-a lungul sezonului, FCSB a mai improvizat pe postul de fundaş central cu Marko Momcilovic, Dragoş Nedelcu sau Lucian Filip, o mutare acceptabilă în Liga 1, dar fără prea mare succes în meciurile grele din competiţiile europene. 

Astfel, de câteva luni, Gigi Becali a luat legătura cu Valeriu Iftime pentru transferul lui Andrei Chindriş, unul dintre cei mai promiţători fundaşi din fotbalul românesc.

În acest moment, cei doi patroni negociază "la sânge" suma de transfer în privinţa apărătorului central U21, dar Gigi Becali este presat şi de alte posibile oferte de la Werder Bremen şi RB Lepizig. 

Din ultimele informaţii, suma cerută de Valeriu Iftime penru Andrei Chindriş este de 1.5 milioane de euro, dar Gigi Becali nu are de gând să plătească. Finanţatorul FCSB a propus mult mai puţin, iar cele două părţi încearcă să ajungă undeva la mijloc, faţă de cele 1.5 milioane de euro propuse de Valeriu Iftime şi suma de 500.000 de euro înaintată de omul de afaceri din Pipera. 

FCSB şi FC Botoşani vor fi rivale în acest sezon din play-off-ul Ligii 1, după calificarea moldovenilor în premieră printre cele mai bune şase cluburi din România. De atfel, în iarnă. FCSB s-a întărit cu George Miron, fundaş central venit chiar de la FC Botoşani. 

Cine este Andrei Chindriş, fundaşul dorit cu orice preţ de Gigi Becali la FCSB

Considerat de mulţi cel mai bun tânăr fundaş al momentului, Andrei Chindriş poate ajunge la FCSB din sezonul viitor, unde ar putea face din nou cuplu cu Andrei Miron, jucătorul achiziţionat deja de Gigi Becali de la formaţia moldavă.

Internaţional de tineret, Andrei Chindriş s-a născut la Cluj-Napoca şi are doar 21 de ani. Măsoară 1.88 m şi impresionează atât în jocul aerian, cât şi în duelurile unu vs unu. Între 2011 şi 2012 el a evoluat pentru Huesca, echipa din zona unde familia sa plecase să muncească la o fermă locală.

Interesant este că după ce a revenit în România alături de familia sa, Chindriş a dat probe de joc la CFR Cluj, dar le-a picat. A fost transferat în schimb de Universitatea Cluj unde a evoluat timp de patru ani. A fost refuzat în 2016 şi de Viitorul, apoi a ajuns la FC Botoşani, club care i-a simţit potenţialul şi care e gata să încaseze acum foarte mulţi bani pentru un fundaş extrem de promiţător. 

 

Afla mai multe despre: gigi becaliandrei chindrisandrei chindris suma de transferfc botosanifcsb fc botosanitransferuri fcsbgigi becali valeriu iftimetransferuri gigi becali 

viewscnt
Articole similare