Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Următoarea mare lovitură pe piaţa transferurilor, anunţată de Dumitru Dragomir: "Va fi cel mai bun şi la echipa naţională!". "Perla" lăudată

Următoarea mare lovitură pe piaţa transferurilor, anunţată de Dumitru Dragomir: "Va fi cel mai bun şi la echipa naţională!". "Perla" lăudată

FCSB

Comentarii

Olimpiu Moruţan l-a cucerit pe Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF. "Corleone" a făcut declaraţii frumoase la adresa "perlei" lui Gigi Becali, patronul FCSB, căruia i-a cerut să nu-l mai critice pe jucătorul cumpărat de la FC Botoşani. Moruţan are parte de cel mai bun sezon al carierei la FCSB.

Dumitru Dragomir, cuvinte mari despre o "perlă" de la FCSB: "Va fi unul dintre cei mai buni şi la echipa naţională!"

Moruţan e cel mai bun pasator din Liga 1 şi Dumitru Dragomir îi prevede un viitor frumos în fotbal. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal i-a cerut lui Gigi Becali să nu-l mai critice pe Olimpiu Moruţan atunci când acestuia nu-i iese jocul şi a spus despre acesta că va ajunge, în viitorul apropiat, unul dintre cei mai buni fotbalişti şi la echipa naţională a României.

Se vorbeşte mult despre o posibilă plecare a lui Olimpiu Moruţan de la FCSB, în vară, dar Dumitru Dragomir e de părere că fotbalistul ar trebui să mai aştepte un an până să facă pasul spre un transfer în străinătate. "Dacă prinde puţină forţă în picioare, Moruţan va fi unul dintre fotbaliştii buni din această ţară. Olimpiu este fotbalist! Eu l-am criticat că este destrăbălat în joc, dar este fotbalist, reţineţi ce vă spun! Ar trebui, într-un an de zile, să se perfecţioneze şi să fie unul dintre cei mai buni fotbalişti şi la echipa naţională!", a declarat Dumitru Dragomir în exclusivitate pentru as.ro.

Dragomir şi-a pus semne de întrebare în privinţa strategiei lui Gigi Becali. "S-au făcut greşeli în lanţ. Unii fotbalişti au fost umflaţi pentru un preţ mai mare, alţii au fost umflaţi şi au un preţ mult mai mare decât cei lăudaţi. Părerea mea este că Măruţan ar trebui să mai rămână un an şi Gigi să nu-l mai critice. Va face carieră puternică în România!", a fost mesajul transmis de fostul preşedinte al LPF.

Olimpiu Moruţan a marcat opt goluri şi a livrat 14 pase de gol în toate competiţiile acestui sezon la FCSB, în 34 de partide strânse până acum.

  • 2 - două milioane de euro este cota de piaţă a lui Olimpiu Moruţan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: olimpiu morutandumitru dragomirfcsbperlagigi becali 

viewscnt
Articole similare