Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Următorul antrenor schimbat în Superligă? Panduru îl vede într-o situaţie dificlă: "Are o problemă mare!" | EXCLUSIV

Următorul antrenor schimbat în Superligă? Panduru îl vede într-o situaţie dificlă: "Are o problemă mare!" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

În direct la Minutul 91 de la Orange Sport, Basarab Panduru a comentat situaţia lui Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoşani.

FC Botoşani a pierdut cu Dinamo în deplasare, 1-0, iar "Pandi" nu-l vede într-o situaţie prea bună pe Croitoru, mai ales că acesta vine din spate cu rezultate negative pe la echipele pe la care a fost, FCU Craiova 1948 şi FC Argeş. De când a preluat-o pe FC Botoşani, Marius Croitoru a înregistrat două egaluri şi trei înfrângeri în cinci partide.

Marius Croitoru, următorul antrenor schimbat în Superligă? Panduru: "Are o problemă mare"

Basarab Panduru crede că Marius Croitoru "are o problemă mare" şi s-ar putea să fie schimbat din funcţie de Valeriu Iftime. "E complicat pentru că deja, din primele etape, ai avut ceva să-i reproşezi.

Cred că are o problema mare Croitoru, sunt prea multe meciuri în prima ligă pe care nu reuşeşti să le câştigi, nu reuşeşti să câştigi un meci. Parcă sunt prea multe, jocul nu... N-ai nici jucători, nici nu-i mai nimereşti ca înainte. Nu mai nimereşti tactica, nu mai poţi să baţi pe nimeni", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Dinamo - FC Botoşani 1-0, în Superligă

Dinamo Bucureşti a învins luni, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FC Botoşani, in etapa a cincea a Superligii.

Meciul de pe stadionul Arcul de Triumf a început cu Dinamo în atac, gazdele punându-l la încercare pe Ducan în câteva rânduri. Prima repriză s-a încheiat însă fără gol marcat. În minutul 62 Politic a trimis în bară, dar Dinamo a reuşit sa marcheze golul victoriei în minutul 90+6, prin Ţîră. Este prima victorie a dinamovistilor în actualul sezon.
 
Dinamo se află pe locul 14 al clasamentului, cu patru puncte, în timp ce FC Botoşani este pe locul 16, cu două puncte.
 
DINAMO: Golubovic – Moura, Patriche, Homawoo, Amzar – Costin, Larrucea, N. Roşu (Iglesias 25) – Politic, Abdullah (Gregorio 46), Bani (Ţiră 77). ANTRENOR: Ovidiu Burcă
 
BOTOŞANI: Ducan – Mutombo (Şeroni 72), Pius, Ţigănaşu – G. David, Florescu, Dican, Cioiu (Hebling 88) – Dragu, Camara, Pinson (M. Roman 65). ANTRENOR: Mihai Ciobanu
 
Cartonaşe galbene: Costin 81, Amzar 84, Politic 88 / Dragu 38, Dican 60, Florescu 70, Camara 75,
 
Arbitri: Adrian Cojocaru – Radu Ghinguleac, Mircea Orbulet
 
Arbitri VAR: Sebastian Colţescu – Vasile Marinescu

Afla mai multe despre: basarab pandurumarius croitorufc botosanisuperliga 

viewscnt
Articole similare