Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Următorul ”tun” pe care-l pregăteşe Hagi! Are 16 ani, este născut în Germania şi ”o echipă foarte mare din Europa” a venit să-l transfere

Următorul ”tun” pe care-l pregăteşe Hagi! Are 16 ani, este născut în Germania şi ”o echipă foarte mare din Europa” a venit să-l transfere

Superliga

Comentarii

Gică Hagi susţine că Alexi Pitu, un mijlocaş dreapta de doar 16 ani, a fost dorit în vară de o echipă mare din străinătate. Alexi Pitu este nepotul foştilor jucători Adrian şi George Pitu.

Academia lui Gică Hagi continuă să producă. În amicalul de luni cu Ferencvaros, câştigat de Viitorul cu 2-1, Alexi Pitu a ieşit în evidenţă şi a marcat golul victoriei. Gică Hagi îi prevede un viitor interesant şi spune că deja s-a interesat de el o mare echipă din Europa:

”Nu spun că şi Pitu a avut ofertă. (n.r. Din Liga 1?) Nu, de la o echipă foarte mare. Dar mai stă cu noi. Taică-su mi-a zis că are înredere în mine şi că stă la noi. Dacă eu zic să rămână, stă la noi. Dar el a avut o ofertă în vară de la o echipă mare, nu foarte mare. Dar nu s-a dus, a rămas la noi”, a declarat Gică Hagi.

În vârstă de 16 ani, Alexi Pitu s-a născut la Karlsruhe (Germania), dar a început fotbalul la Academia Hagi. Este nepotul foştilor jucători Adrian şi George Pitu. Este mijlocaş dreapta şi joacă pentru naţionalele de juniori ale României.

Afla mai multe despre: alexi pituviitorulgica hagi 

viewscnt
Articole similare