Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Uros Cosic, din nou liber de contract, la două luni după ce şi-a reziliat înţelegerea cu Universitatea Craiova

Uros Cosic, din nou liber de contract, la două luni după ce şi-a reziliat înţelegerea cu Universitatea Craiova

Fotbal

Comentarii

Fundaşul sârb Uros Cosic (28 de ani) şi-a reziliat contractul cu formaţia bielorusă Shakhtar Soligorsk, după doar două luni de când semnase.

Uros Cosic nu a apucat să debuteze pentru Soligorsk, însă s-a aflat de două pe banca de rezerve, fără să fie utilizat, în două meciuri de campionat, cu Slavia şi Dinamo Minsk. În ultima rundă disputată, pe 25 octombrie, Cosic nu s-a aflat în lot, iar zilele acestea şi-a anunţat rezilierea.

Decizia vine la două luni după ce şi-a reziliat contractul cu Craiova, în urma deciziei luate de Camera de Soluţionare a Litigiilor a LPF.

Uros Cosic a evoluat pentru U Craiova în sezonul 2019-2020, timp în care a acumulat 20 de partide, a reuşit un gol şi a pasat decisiv la alte două goluri. Cu toate acestea, rămâne în memoria fanilor olteni drept cel care i-a deschis drumul CFR-ului către un nou titlu de campioană, sezonul trecut, când l-a scăpat pe Boli din marcaj la scorul de 1-2, dar şi cel care a produs penalty-ul din care CFR Cluj a marcat golul de 1-3.

Aceea partidă avea să fie ultima a sa în Oltenia. Cristiano Bergodi a înştiinţat conducerea că nu mai are nevoie de serviciile lui Cosic, iar acest a fost pus pe liber, nu înainte ca situaţia sa să devină una litigioasă, soluţionată recent de comisiile de specialitate.

C.V. bogat pentru Uros Cosic

Fundaşul croat a venit de la AEK Atena şi a mai jucat până atunci la Empoli, Pescara, Frosinone, ŢSKA Moscova şi Steaua Roşie Belgrad. A fost în 2018 campiona al Greciei, cu AEK Atena şi a câştigat o cupă a Serbiei, în 2012, cu Steaua Roşie.

Uros Cosic a fost component al naţionalei de tineret a Serbiei şi are 43 de meciuri jucate în Serie A. Pentru Craiova a jucat însă în 20 de meciuri.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare