Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Usain Bolt, chemat să joace pentru echipa naţională. Ce i-a transmis preşedintele federaţiei

Usain Bolt, chemat să joace pentru echipa naţională. Ce i-a transmis preşedintele federaţiei
Comentarii

Usain Bolt nu se lasă şi îşi continuă cariera în fotbal, chiar dacă a ajuns la vârsta de 32 de ani. Ultima aventură a multiplului campion olimpic a fost în Australia, Central Coast Mariners, pentru care a jucat în câteva meciuri amicale şi chiar a reuşit să marcheze de două ori. Mai nou, Bolt a fost chemat să joace în ţara natală pentru a putea fi chemat la naţională.

Preşedintele Federaţiei de Fotbal din Jamaica, Michael Ricketts, s-a declarat dezamăgit de faptul că Bolt nu a semnat cu un club din ţară pentru a putea fi în vizorul echipei naţionale. Mai mult, Ricketts a spus că a vorbit cu mai mulţi jucători din naţională, care ar fi încântaţi să joace alături de Bolt. 

Totodată, Bolt este văzut ca o atracţie specială, care ar putea atrage mai multe priviri către echipa naţională de fotbal din Jamaica: "Dacă apare în tricoul naţionalei, atunci mai multă lume ar apărea şi ar vrea să îl urmărească pe Usain Bolt jucând fotbal", a declarat Ricketts pentru ESPN FC. 

Pe lângă aventura lui Bolt la clubul din prima ligă australiană, el a mai primit şi o ofertă de la FC Valletta, refuzată. La gruparea malteză evoluează şi românul Bogdan Gavrilă. 

Afla mai multe despre: usain bolt,  

viewscnt
Articole similare