Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UTA a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor! A adus un fost golgheter din Grecia

UTA a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor! A adus un fost golgheter din Grecia

UTA

Comentarii

Vlad Morar este cel mai nou transfer al formaţiei UTA, nou promovată în Liga 1.

În vârstă de 27 de ani, Vlad Morar a semnat cu UTA, formaţie nou promovată în Liga 1. Fost jucător la U Cluj, Beitar, Petrolul, Rapid, Viitorul Constanţa, Panetolikos şi FC Voluntari, Morar a explicat de ce a ales UTA:

„Mă bucur că fac parte din acest proiect, abia aştept să-mi revăd câţiva foşti colegi, dar şi să cunosc stafful tehnic. Ce m-a făcut să vin la Arad? În primul rând, aceşti minunaţi suporteri, pe care ştiu că îi are UTA. Apoi, Bogdan Apostu şi Laszlo Balint. Sper să facem o treabă cât mai bună, cu referire la prezenţa în play-off. Asta nu depinde decât de noi, să ducem echipa acolo unde îi este locul. Postul meu preferat e în spatele vârfului, dar pot juca şi în altă parte, depinde unde mă pune antrenorul. Pot spune că am urmărit în special ultimele două meciuri ale UTA-ei din play-off, am avut mari emoţii la cel de la Piteşti, cu FC Argeş. Era, însă, nedrept ca să nu se promoveze. Discuţiile dintre mine şi UTA au pornit acum câteva săptămâni, iar acum s-au concretizat”  a declarat Vlad Morar.

Campion al Ligii 1 cu Viitorul şi câştigător al Cupei României cu Petrolul, Morar a traversat o perioadă foarte bună în Grecia, unde a marcat 16 goluri. La un moment dat era golgheterul campionatului elen.

Afla mai multe despre: vlad morar 

viewscnt
Articole similare