Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valencia i-a prelungit contractul antrenorului Marcelino Garcia

Valencia i-a prelungit contractul antrenorului Marcelino Garcia
Comentarii

După un sezon excelent pe banca levantinilor, Marcelino Garcia Toral şi-a prelungit acordul cu Valencia până în 2020. Clubul spaniol a confirmat vestea pe site-ul său oficial.

Valencia a anunţat miercuri că a ajuns la un acord cu Marcelino, pentru prelungirea cu încă un an a contractului său. Tehnicianul asturian semnase până în 2019, dar sezonul excelent pe care l-a avut pe Mestalla i-a determinat pe oficialii clubului să-i prelungească acordul: "Valencia CF a ajuns miercuri la un principiu de acord cu Marcelino Garcia Toral pentru prelungirea cu încă un sezon a contractului său cu echipa noastră. VCF doreşte astfel să-şi exprime satisfacţia pentru rezultatele foarte bune obţinute în sezonul trecut. Acompaniat de preşedintele clubului, Anil Murthy, Marcelino va face declaraţii de presă joi, la Ciutat Esportiva de Paterna" se arată într-un comunicat oficial pe site-ul clubului levantin.

Cu Marcelino pe banca tehnică, Valencia a reuşit să termine pe locul 4 sezonul trecut, cu 22 de victorii şi 73 de puncte, cel de-al patrulea cel mai bun punctaj din istoria clubului. Mai mult decât atât, chiar antrenorul spaniol a bifat un personal best în 2017-2018, depăşind cele 65 de puncte pe care le obţinuse în perioada în care o antrena pe Villarreal.

Acordul dintre antrenor şi Valencia s-a produs după ce agentul Eugenio Botas şi directorul general, Mateu Alemany au negociat intens, timp de 3 săptămâni.

 

 

Tehnicianul în vârstă de 32 de ani a mai antrenat în cariera sa echipe ca Sporting Gijon, Recreativo de Huelva, Racing Santander, Sevilla sau Villarreal. Din 2017 a ajuns la Valencia, unde are un procentaj de 56.52% în dreptul victoriilor obţinute. Ca antrenor, Marcelino a câştigat în două rânduri trofeul Miguel Muñoz, acordat de cotidianul spaniol MARCA, celui mai bun antrenor al anului din Spania.

Afla mai multe despre: valenciamarcelino 

viewscnt
Articole similare