Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Cojocaru: ”A fost un meci special. Am jucat împotriva fostei şi poate viitoarei mele echipe!”

Valentin Cojocaru: ”A fost un meci special. Am jucat împotriva fostei şi poate viitoarei mele echipe!”

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei FC Viitorul, în etapa a opta a play-out-ului Ligii I.

În ciuda faptului că pe stadionul din Voluntari s-a jucat un fotbal destul de bun, cele două formaţii, probabil cele mai puternice din playout în acest moment, nu au reuşit să şi marcheze.

FC Voluntari şi Viitorul s-au anulat reciproc, într-un meci care a oferit un spectacol de calitate, dar a fost lipsit de sare şi piper.

Portarul Valentin Cojocaru a vorbit la finalul partidei despre această remiză:

”Este un punct foarte important pentru noi, pentru că de la meci la meci luăm puncte, mergem numai în sus şi asta ne bucură cel mai mult. Noi ne-am apărat mai mult timp, dar suntem fericiţi că a mai trecut un meci, nu am luat gol. Suntem foaerte apropiaţi de ceilalţi, cu un meci pierdut intrăm şi noi în horă şi noi nu vrem asta, vrem să câştigăm toate meciurile şi să ne salvăm cât mai repede. A fost un meci mai special, pentru că e fosta mea echipă, poate şi viitoarea, nu se ştie niciodată. Mă bucur că am făcut-o bine şi că mi-am menţinut jocurile bune” a spus goalkeeperul crescut de FCSB.

Afla mai multe despre: valentin cojocaru 

viewscnt
Articole similare