Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valentin Mihăilă nu mai este văzut bine nici la Parma. ”Evoluţiile sale oscilante i-au determinat pe fani să se plângă”

Valentin Mihăilă nu mai este văzut bine nici la Parma. ”Evoluţiile sale oscilante i-au determinat pe fani să se plângă”

Stranieri

Comentarii

Valentin Mihăilă (23 de ani) nu trece prin cea mai fericită perioadă a carierei. A fost criticat de fanii naţionalei României, dar nici suporterii de la Parma nu sunt mulţumiţi în totalitate de evoluţiile fotbalistului român.

Nu e suficient că a fost în atenţia peisajului fotbalului românesc după meciul României cu Belarus, acum Valentin Mihăilă a ajuns şi ”în gura” fanilor echipei sale de club, Parma.

Aceştia s-ar fi săturat să aibă aşteptări de la internaţionalul român de 23 de ani, iar el să întârzie să le confirme. De altfel, şi cota sa de piaţă este în continuă scădere.

De când a ajuns la Parma, în octombrie 2020, Mihăilă a fost constant măcinat de probleme medicale, iar când reuşea să lege câteva partide bune, forma sa era întreruptă de accidentări.

Valentin Mihăilă, personaj indezirabil şi pentru fanii de la Parma?

Astfel, conform jurnaliştilor italieni, jucătorul român este aşteptat să fie utilizat din ce în ce mai rar, iar în locul său, în banda stângă a atacului, să-ţi facă apariţia Tjas Begic, un internaţional sloven de tineret.

”Partipilo va începe pe banca, iar asta este o şansă pentru Mihăilă, însă atenţie la Begic, care poate deveni protagonist.

Până acum, Mihăilă a părut să fie cu un pas înaintea lui Tjas Begic (n.r. slovenul care îi este rival pe post). Totuşi, Mihăilă trece printr-o perioadă deloc fericită. 

Evoluţiile sale oscilante i-au determinat pe fani să se plângă, iar românul are nevoie de continuitate şi încredere, motiv pentru care ar putea avea mai mult timp de joc”, au notat italienii de la parmalive.com.

În trei ani petrecuţi la Parma, cu excepţia perioadei în care a fost împrumutat la Atalanta, Valentin Mihăilă a jucat doar 58 de meciuri, reuşind nouă goluri şi şapte pase decisive.

Parma a plătit pe Mihăilă aproape 10 milioane de euro celor de la Universitatea Craiova, în octombrie 2020.

Afla mai multe despre: valentin mihailaparmastranieriechipa nationala 

viewscnt
Articole similare