Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am avut emoţii”. Transferul cu care Gigi Becali i-a impresionat pe cei de la FCSB. ”Nu l-am văzut suferind. Duce!”

”Am avut emoţii”. Transferul cu care Gigi Becali i-a impresionat pe cei de la FCSB. ”Nu l-am văzut suferind. Duce!”

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (58 de ani) a reacţionat după ce Siyabonga Ngezana (26 de ani) s-ar fi plâns că antrenamentele conduse de preparatorul fizic Thomas Neubert ar fi prea dure. Oficialul roş-albaştrilor a rămas impresionat de calităţile fizice arătate de fundaşul sud-african.

Mihai Stoica, impresionat de ce a arătat până acum Siyabonga Ngezana

Siyabonga Ngezana este unul dintre jucătorii care au impresionat în acest sezon la FCSB, iar Mihai Stoica are încredere totală în fundaşul central în vârstă de 26 de ani.

Acesta a fost adus de Gigi Becali din Africa de Sud în luna iulie şi a durat ceva timp până când jucătorul african să se acomodeze la cerinţele fotbalului românesc.

Chiar dacă la început au fost emoţii în privinţa transferului fundaşului sud-african, acesta a avut evoluţii din ce în ce mai consistente şi apreciate, iar Mihai Stoica a avut numai cuvinte de laudă pentru titularul din centrul defensivei FCSB-ului.

În ciuda faptului că la unul dintre antrenamentele conduse de preparatorul fizic Thomas Neubert, Ngezana s-ar fi plâns că sunt prea dure.

Oficialul roş-albaştrilor susţine că fundaşul sud-african are calităţi fizice de excepţie, care îl ajută să suplinească aşa cum se cuvine absenţa de lungă durată a lui Vlad Chiricheş.

”Ngezana vine dintr-un fotbal mult diferit, de aceea am avut emoţii în momentul în care am dat OK-ul, să spun aşa, pentru transferul lui. Europa e altfel. 

Probabil că acolo antrenamentele fizice nu sunt atât de dure, pentru că nu e nevoie, sau se consideră că nu e nevoie. Se ştie foarte bine că jucătorii de culoare au calităţi fizice mult peste cei caucazieni.

Băi, eu nu mai pot să vorbesc, nu mai ştiu ce să mai spun. Nu se poate aşa ceva. Bine că mă uit la seriale americane.

Asta se vede şi în atletism, mai ales la probele de viteză, că foarte puţini caucazieni prind finale. Probabil spun: ‘Domnule, suntem destul de buni, nu are rost să ne antrenăm mai mult decât o facem’. 

De aia probabil s-a plâns. Dar când s-a plâns? Probabil şi era în glumă, pentru că nu l-am văzut suferind la antrenament, duce!”, a declarat Mihai Stoica, la evenimentul care l-a avut în prim plan pe preparatorul fizic al FCSB-ului.

Siyabonga Ngezana este cotat la 750.000 de euro şi a jucat şapte meciuri la FCSB. A marcat un gol şi a reuşit o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicasiyabonga ngezana 

viewscnt
Articole similare