Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime a făcut anunţul despre jucătorul dorit de Gigi Becali! ”Are oferte la fel de bune din Suedia sau Finlanda!”

Valeriu Iftime a făcut anunţul despre jucătorul dorit de Gigi Becali! ”Are oferte la fel de bune din Suedia sau Finlanda!”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali l-a cumpărat deja pe Edjouma de la Botoşani, iar acum patronul FCSB a pus ochii pe un alt jucător din echipa moldovenilor.

FCSB a plătit 330.000 de euro pentru Malcom Edjouma, iar Becali l-ar dori şi pe fundaşul Joyskim Dawa. Latifundiarul din Pipera a oferit 200.000 de euro în schimbul jucătorului, dar Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, a refuzat propunerea lui Becali şi a declarat că doreşte să îl ţină pe fotbalist până în vară. 

De asemenea, Iftime a susţinut că Dawa nu duce lipsă de oferte şi că ar fi primit propuneri din Suedia şi Finlanda.

”Nu s-a făcut nimic pentru că eu ceream prea mult. Cel puţin după ideile dumnealui, ceream prea mult. El a dat o sumă, am zis că nu vrea acea sumă şi asta e. Are oferte la fel de bune din Suedia sau Finlanda, dar nu îl dau acum. Îl dau la vară”, a spus Valeriu Iftime, pentru AS.ro.

Mariu Croitoru l-a adus pe Dewa în România din Letonia, de la Valmiera, iar în primul lui sezon de Liga 1 a bifat 22 de partide şi a marcat 3 goluri. Fundaşul este cotat la 550.000 de euro, potrivit site-urilor de specialitate. 

Afla mai multe despre: liga 1-fcsb-dawa 

viewscnt
Articole similare