Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime, dezvăluiri înainte de FCSB - FC Botoşani! De când nu a mai vorbit cu Gigi Becali. Vrea să reia legătura: "Atunci redeschid dialogul"

Valeriu Iftime, dezvăluiri înainte de FCSB - FC Botoşani! De când nu a mai vorbit cu Gigi Becali. Vrea să reia legătura: "Atunci redeschid dialogul"

FCSB

Comentarii

Patronul de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, a anunţat că jucătorii săi nu au prime pentru meciul cu FCSB. De asemenea, a dezvăluit de când nu a mai vorbit cu finanţatorul liderului din Liga 1, Gigi Becali.

FCSB - FC Botoşani, primul meci al ambelor echipe în play-off-ul Ligii 1, sezonul 2020-2021, e în direct pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro.

Moldovenii, fără prime în FCSB - FC Botoşani

Valeriu Iftime a anunţat că fotbaliştii lui Marius Croitoru vor fi recompensaţi suplimentar dacă vor termina pe un loc de Europa, la finalul sezonului. 

"Am spus că după ce câştigati voi, vă stabilesc eu prima. Deocamdată avem un obiectiv cât mai multe puncte să putem măsura un loc în clasament cât mai bun. Poate că Dumnezeu ne ajută dacă suntem virtuoşi şi sănătoşi la cap, să găsim iar drumul spre o calificare în Europa.

Ar fi extraordinar pentru Botoşani. Pentru asta nu cred că există mai mare motivaţie. Nu cred că banii, 1000 de euro sau nu ştiu cât ar putea lua un jucător la un meci, să-i motiveze mai mult decât o asemenea performanţă", a spus Valeriu Iftime pentru AntenaSport.

De când n-au mai vorbit Valeriu Iftime şi Gigi Becali

Cei doi oameni de la afaceri de la FCSB şi FC Botoşani au făcut mai multe transferuri în ultimii ani. În ciuda speculaţiilor din fotbal în privinţa unei prietenii între cele două echipe, Valeriu Iftime a susţinut că nu a mai discutat cu Gigi Becali de la transferul lui Denis Haruţ, din iarnă. 

"Păi nu mai am fotbalişti. De la vânzarea lui Haruţ nu am mai vorbit cu Gigi Becali. Daca mai apare un fotbalist bun, mă împrietenesc, pentru că nu e o prietenie, este un dialog care ţine de normalitate. Să dea Dumnezeu să-l vândă pe Miron sau la un moment dat pe Olimpiu Moruţan şi atunci iar vorbesc cu dumnealui, pentru că redeschid dialogul care ţine de partea comercială", a mai spus Iftime.

Valeriu Iftime a păstrat 9% dintr-un transfer ulterior al lui Olimpiu Moruţan de la FCSB, fotbalist în schimbul căruia Gigi Becali cere între 15-20 de milioane de euro. 

Afla mai multe despre: valeriu iftimegigi becalifc botosani fcsb 

viewscnt
Articole similare