Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime, patron la FCSB în locul lui Gigi Becali. Ironii la adresa finanţatorului din Pipera: "M-aş distra în România! Făceam mai mulţi bani"

Valeriu Iftime, patron la FCSB în locul lui Gigi Becali. Ironii la adresa finanţatorului din Pipera: "M-aş distra în România! Făceam mai mulţi bani"

FCSB

Comentarii

Valeriu Iftime a povestit cum ar fi arătat FCSB dacă el ar fi fost patron la clubul bucureştean.

Gigi Becali şi Valeriu Iftime sunt unii dintre cei mai populari patroni de club din Liga 1. Cel dintâi deţine pe FCSB, iar cel din umră o finanţează pe FC Botoşani.

În utlimele zile au avut loc mai multe contre între cei doi pe fondul transferului lui Olimpiu Moruţan de la vicecampioana României la Galatasaray, iar moldovenii încă nu au primit toţi banii de pe urma tranzacţiei.

Valeriu Iftime, patron la FCSB în locul lui Gigi Becali

Finanţatorul celor de la Botoşani a încercat un exerciţiu de imaginaţie. Astfel, acesta s-a pus în locul lui Gigi Becali ca patron la FCSB, iar pe Marius Croitoru ca antrenor la formaţia bucureşteană.

Valeriu Iftime este convins că s-ar fi descurcat mai bine decât Gigi Becali la conducerea clubului din Berceni. Nu ar fi avut probleme în ceea ce priveşte campionatul şi ar fi obţinut şi sume mult mai mari pe jucători decât a obţinut finanţatorul din Pipera până acum.

"Dacă aş fi acum la FCSB, m-aş distra în România! Ca patron la FCSB, cu lotul lor actual şi Croitoru antrenor, la cum gândesc, m-aş distra în campionatul nostru.

Cu tot ce are acum FCSB, făceam mai mulţi bani. Gestionam, cred, mult mai bine valorile să devină mult mai profitabile pentru club. Man, Coman, Moruţan, toţi copiii, din păcate au fost vânduţi cu sume mai mici decât ar fi putut. Cel mai bun din România să plece numai pe 10 milioane de euro… cred că nu e mult. Romania poate vinde mai bine.

FCSB, faţă de Viitorul, culege cei mai buni din ţară. Plecau nematurizaţi. Dacă ţinea echipa şi juca în Europa, creşteau toţi. S-a vândut tinereţea, nu valoarea fotbalistică viitoare. Moruţan nu am crezut că nu pleacă pe măcar 10 milioane de euro. Am avut oferta pe masă, dar am refuzat să cred că nu pleacă pe o sumă mai mare de 10 milioane”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Radio Gold FM.

Afla mai multe despre: valeriu iftimegigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare