Experiențe împreună.
You are here:

Van Dijk a nominalizat cei mai dificili adversari cu care s-a confruntat în carieră

Van Dijk a nominalizat cei mai dificili adversari cu care s-a confruntat în carieră
Comentarii

Virgil van Dijk a fost aproape de a câştiga Balonul de Aur în 2019, lucru greu de realizat de către un fundaş. Fotbalistul lui Liverpool s-a resemnat însă cu locul al doilea în clasament, în spatele lui Lionel Messi.

Van Dijk a lăudat încă o dată calităţile argentinianului, despre care a spus recent că este cel mai bun fotbalist împotriva căruia a jucat. Olandezul de 28 de ani a răspuns fanilor pe Twitter la întrebări, iar pe lângă Messi a mai nominalizat un fotbalist care i-a făcut viaţa grea.

Chestionat care a fost cel mai dificil adversar direct, Van Dijk l-a numit pe Sergio Aguero, de la Manchester City. Totuşi, acesta a înscris o singură dată împotriva lui Liverpool în cinci meciuri în care l-a avut ca om la marcaj pe van Dijk.

În schimb, Messi, considerat de fundaşul olandez cel mai bun jucător împotriva căruia a jucat, nu a avut decât două meciuri împotriva lui Liverpool şi a marcat de două ori.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe