Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VAR-ul o salvează pe Universitatea Craiova! Concluzii după penalty-ul anulat cu ajutorul arbitrajului video. "Greşeli după greşeli" | EXCLUSIV

VAR-ul o salvează pe Universitatea Craiova! Concluzii după penalty-ul anulat cu ajutorul arbitrajului video. "Greşeli după greşeli" | EXCLUSIV
Comentarii

Universitatea Craiova a învins-o pe FC Voluntari pe teren propriu, cu scorul de 2-1. Oaspeţii au primit un penalty în prelungirile partidei, anulat mai apoi cu ajutorul arbitrilor din camera VAR.

Arbitrul central al partidei de pe Ion Oblemenco, Adrian Cojocaru, a acordat un penalty pentru oaspeţi în minutul 90+6, la lovitura lui Popescu asupra lui Carnat. "Centralul" a fost chemat la VAR, să verifice faza, fapt care l-a convins să anuleze decizia iniţială de a dicta penalty.

Universitatea Craiova, echipa antrenată de Ivaylo Petev, a obţinut un succes important în lupta pentru menţinerea în play-off, cu scorul de 2-1. Ştefan Baiaram a deschis scorul în minutul şase. Ilfovenii au reuşit egalarea prin reuşita lui Popescu, din penalty. Maldonado a reuşit golul de trei puncte în minutul 84, la doar câteva momente de la intrarea pe teren. Fundaşul din Honduras a marcat pentru prima oară în tricoul Universităţii Craiova.

Faza controversată a dat drumul discuţiilor în studioul Orange Sport, iar cei trei experţi, Bogdan Cosmescu, Basarab Panduru şi Constantin Zotta au dat verdictul asupra deciziilor luate.

Dialog aprins în studioul Orange Sport

Constantin Zotta: Pumnul stâng atinge mingea. Nu se impunea acordarea de penalty. Decizia finală e corectă, dar a fost o mare greseala a lui Cojocaru.

Basarab Panduru: Capul se duce natural în partea dreapta, daca îl atingea nu mergea in partea dreapta. Etapa asta am avut nişte goluri anulate, nişte roşuri, greşeli peste greşeli. 

Bogdan Cosmescu: Da, el nu ştie că există VAR? Asta făceai acum câţiva ani, când nu era.

VIDEO | Faza controversată din prelungirile partidei

Afla mai multe despre: universitatea craiovabasarab pandurubogdan cosmescuconstantin zottafc voluntari 

viewscnt
Articole similare