Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vârful fotbalului!" Rar vorbeşte Mourinho aşa despre un jucător. Portretul făcut de "The Special One" lui Zlatan Ibrahimovic

"Vârful fotbalului!" Rar vorbeşte Mourinho aşa despre un jucător. Portretul făcut de "The Special One" lui Zlatan Ibrahimovic

Campionate

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic s-a despărţit de Manchester United şi s-a înţeles cu LA Galaxy, club unde îşi va petrece ultimii ani ai carierei.

Suedezul părăseşte astfel fotbalul mare, după aproape două decenii în care a scris istorie la toate echipele pe la care a trecut. Un singur trofeu major îi lipseşte suedezului din palmares: Liga Campionilor, însă chiar şi aşa numele său va rămâne în istoria fotbalului.

Iar portughezul Jose Mourinho a vorbit la superlativ despre Ibrahimovic, chiar dacă presa din Anglia a speculat că despărţirea suedezului de United nu s-a petrecut în cele mai bune condiţii.

"E acel gen de fotbalist uriaş, legendar, vârful fotbalului! Europa nu numai că îl pierde acum, dar îl va pierde pentru totdeauna, pentru că Zlatan nu va mai putea atinge vreodată un asemenea nivel. Dar cred că e o perioadă fantastică acum pentru el, e cel mai bun mod de a face trecerea de la un jucător activ, la un fost jucător de fotbal. Aceşti ani pe care-i va petrece la Galaxy sunt foarte buni nu numai pentru el, ci pentru întreg fotbalul american", a spus Mourinho, pentru BBC.

Afla mai multe despre: mourinhoibrahimovic,  

viewscnt
Articole similare