Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Variantă de antrenor legendar pentru FC Barcelona. Deco a făcut anunţul: ”E de top”

Variantă de antrenor legendar pentru FC Barcelona. Deco a făcut anunţul: ”E de top”

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona este în căutarea unui nou antrenor după perioada cu Xavi la cârmă, iar unul dintre posibilii înlocuitori antrenează momentan în Premier League.

FC Barcelona va rămâne fără antrenor la finalul sezonului. Xavi a anunţat că nu va mai continua pe banca formaţiei catalane.

Totodată, un alt club care va proceda la fel este şi FC Liverpool, acolo unde managerul Jurgen Klopp a dezvăluit că nici el nu va mai fi antrenorul ”cormoranilor”.

Prin urmare, au apărut mai multe speculaţii cu privire la posibilii înlocuitori ai celor doi la echipele pe care le vor lăsa la finalul actualei stagiuni.

În ceea ce o priveşte pe Barcelona, una dintre cele mai dorite mutări care a apărut recentî n mediul online este cea a lui Jurgen Klopp la echipa din La Liga.

Mai mult, speranţele fanilor blau-grana s-au amplificat mai ales în contextul în care şi Deco, directorul sportiv de la Barcelona, a vorbit despre posibilitatea aducerii lui Klopp la campioana Spaniei.

Oficialul catalanilor a precizat că neamţul este un antrenor de mare calitate, dar nu ar fi un moment potrivit pentru el să ajungă la Barcelona.

Jurgen Klopp a mărturisit că vrea să ia o pauză de la fotbal după cei aproape nouă ani petrecuţi la Liverpool, la care va pleca din cauza faptului că se simte obosit şi fără energie.

”Klopp e un antrenor de top, dar nu cred că e momentul potrivit să vorbim despre asta. Avem multe opţiuni. Vom discuta mai târziu despre viitorul antrenor principal”, a declarat Deco pentru La Vanguardia, citat de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano pe reţelele social media.

 

  • Xavi este antrenor la Barcelona din data de 6 noiembrie 2021.
  • Jurgen Klopp o antrenează pe Liverpool de la 8 octombrie 2015.

Afla mai multe despre: barcelonala ligaliverpoolpremier leaguedecoxavijurgen klopp 

viewscnt
Articole similare