Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Variantă total neaşteptată de antrenor la Universitatea Craiova. Rotaru începe negocierile cu un străin: ”N-a mai antrenat în România”

Variantă total neaşteptată de antrenor la Universitatea Craiova. Rotaru începe negocierile cu un străin: ”N-a mai antrenat în România”

Superliga

Comentarii

Mihai Rotaru susţine că va demara negocierile cu un antrenor străin, care n-a mai pregătit vreo echipă din România şi care va fi o surpriză pentru toată lumea. În total, acţionarul Craiovei are pe listă cinci variante de antrenor şi luni va începe negocierile.

Universitatea Craiova este în căutarea unui nou antrenor, după ce Corneliu Papură a fost demis din cauza rezultatelor slabe. Mihai Rotaru susţine că are cinci variante pe lista scurtă şi luni va începe negocierile. Primul antrenor pe care îl va contacta este străin şi n-a mai pregătit vreodată o echipă din România, spune Mihai Rotaru.

Variantă total surprinzătoare de antrenor la Craiova. Rotaru: ”N-a mai antrenat în România”

Acţionarul majoritar al Universităţii Craiova susţine că are în prezent pe listă cinci nume de antrenori. Dintre aceştia, patru sunt străini şi unul este român. Mihai Rotaru spune că nu va negocia în paralel, ci îi va lua pe rând. Despre primul antrenor pe care îl va contacta spune că este o surpriză, că n-a mai antrenat în România şi că nimeni nu se aşteaptă să apară pe această listă.

Întrebat dacă lipsa de experienţă în fotbalul românesc n-ar însemna un dezavantaj pentru Craiova, Mihai Rotaru susţine că este gata să sacrifice încă un sezon, în speranţa că va construi o echipă care anul viitor să câştige titlul de campioană:

”Deja a fost redusă lista de antrenori, 5 au rămas. De mâine (n.r. luni) vom începe negocierile cu primul antrenor de pe listă. Ponderea este de 80% antrenori străini, 20% români. N-a mai antrenat în România. Ne uităm pe termen mediu şi lung. Ce-ar fi să sacrificam tot pentru un titlu şi să pierdem un an de zile? O să căutăm un antrenor cu experienţă, cu personalitate şi un avantaj vor avea cei care au mai câştigat trofee”, a declarat Mihai Rotaru la Pro X.

În toamnă, au apărut zvonuri că Universitatea Craiova l-ar dori pe Ronny Levy, însă acesta nu corespunde profilului făcut de Mihai Rotaru. În vârstă de 54 de ani, Levy este în prezent liber de contract, după ce s-a despărţit în vară de Beitar Jerusalem. Însă antrenorul israelian a mai fost în România, în 2010 şi 2011, când le-a pregătit pe Unirea Urziceni şi FCSB. De altfel, atunci a lăsat o impresie foarte bună.

Afla mai multe despre: mihai rotaru 

viewscnt
Articole similare