Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vasile Miriuţă a început "războiul" cu Gigi Becali înainte de FCSB - Hermannstadt: "Am văzut ce a zis. Ţineţi minte asta!"

Vasile Miriuţă a început "războiul" cu Gigi Becali înainte de FCSB - Hermannstadt: "Am văzut ce a zis. Ţineţi minte asta!"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei FC Hermannstadt, Vasile Miriuţă, se gândeşte deja la meciul cu FCSB, de la Bucureşti, după ce sâmbătă seară formaţia sa a remizat pe terenul campioanei en titre CFR Cluj, 1-1.

Un rezultat similar a obţinut şi FCSB în deplasarea de la Dunărea Călăraşi, meci la finalul căruia patronul vicecampioanei, Gigi Becali, şi-a luat adio de la titlu, cel puţin aşa a afirmat. Vasile Miriuţă crede, însă, că declaraţiile lui Becali au reprezentat doar o simplă reacţie la cald.

"L-am văzut pe domnul Becali, că a zis că n-are şanse la titlu. Până ce bate pe cineva, după aia o să aibă şanse la titlu. Sper să nu fim noi ăia pe care îi bate.

Să ştiţi că nu vom merge ca mielul la tăiat la Bucureşti", a declarat Vasile Miriuţă, la finalul meciului cu CFR Cluj.

Meciul dintre FCSB şi FC Hermannstadt se va disputa luni, 11 februarie, de la 20:00, în etapa a 23-a a Ligii 1 şi va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport.

Formaţia CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei FC Hermannstadt, în etapa a XXII-a a Ligii I. Pentru CFR Cluj a marcat Ţucudean (77), iar pentru Hermannstadt a înscris Tătar (29).

Afla mai multe despre: miriuta 

viewscnt
Articole similare