Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vassaras, prima reacţie după ce Kovacs a făcut praf meciul CFR - Petrolul: "Nu e posibil"

Vassaras, prima reacţie după ce Kovacs a făcut praf meciul CFR - Petrolul: "Nu e posibil"

Superliga

Comentarii

Ultima etapă a Superligii a fost plină de greşeli enorme de arbitraj. Greşelile comise de "centralii" Sebastian Colţescu la meciul Farul - FCSB şi Istvan Kovacs în CFR - Petrolul au stârnit discuţii în rândul oamenilor de fotbal şi nu numai.

Kyros Vassaras, preşedintele Comisiei Centrale de Arbitri, a reacţionat la cele mai controversate faze din această etapă, etapă plină de greşeli de arbitraj.

„Nu e posibil să vă explic dumneavoastră orice situaţie din ultimele zile. Dar, ca să ştiţi, o să oferim public aceste explicaţii. Nu va fi o conferinţă de presă, va fi discuţia normală cu fazele, pe care o va oferi FRF.ro.

Au fost situaţii controversate şi vrem să oferim poziţia CCA. Să nu vă aşteptaţi să apară mâine! Va apărea zilele acestea!”, a spus Kyros Vassaras, potrivit iamsport.ro.

Ironia lui Gigi Becali

„Băi, dar ştii ce? Le dau totuşi un sfat: să-l delege şi la noi pe Kovacs dacă vor să ia titlul (n.r. - CFR). Altfel nu pot lua titlul. 

În mod normal... Kovacs ce să mai caute la noi, să ne arbitreze? E recuzat de mult de FCSB. Dar să-l dea, mă, la noi, că tot luăm titlul! Să-l dea Vassaras pe Kovacs la meciurile noastre!” a spus Becali.

Curiozitatea lui Gigi Becali

„Îl întreb pe Kovacs un lucru. Vreodată, dacă face el aşa ceva la meciurile europene, ce se întâmplă cu el? Îl întreb pe el, pe voi, pe Vassaras. 

El face ce vrea el aici, pentru că eu cred că are susţinere. Dacă el nu are şi o încurajare de undeva, n-ar putea să facă aşa ceva. 

Cineva probabil că-i cere asta. Dar tu n-ai demnitate, nu eşti om, nu ieşi pe stradă, nu-ţi e ruşine?” a mai adăugat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: kyros vassarascfr clujistvan kovacs 

viewscnt
Articole similare