Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Intrare cu talpa la Istvan Kovacs: plângere la UEFA! "Face meciurile praf, este susţinut de cineva"

Intrare cu talpa la Istvan Kovacs: plângere la UEFA! "Face meciurile praf, este susţinut de cineva"

Superliga

Comentarii

Arbitrul Istvan Kovacs (39 de ani) este subiectul unor discuţii controversate care au avut loc în urma meciului CFR Cluj - Petrolul, terminat cu scorul de 1-0 pentru clujeni.

Petrolul acuză două lovituri de la 11 metri neacordate de arbitrul din Carei, arbitrul delegat în mai multe rânduri la meciuri din UEFA Champions League a fost ţinta unor cuvinte grele din partea preşedintelui Petrolului, Claudiu Tudor.

Conform Prosport, Claudiu Tudor a anunţat că îî va face plângere lui Istvan Kovacs, la UEFA, după meciul CFR - Petrolul, meci în care arbitrul de centru nu a acordat două penalty-uri pentru "găzari".

Cuvinte grele pentru Istvan Kovacs

„Am mai spus şi după meci, nu îl mai vrem la jocurile noastre pe Kovacs. Îi vom face şi o cerere de recuzare la FRF şi CCA. Însă, vă asigur că nu ne vom opri aici.

Vom face o hârtie şi către UEFA, deoarece nu se mai poate cu acest arbitru. În România face meciurile praf, iar el este susţinut de cineva. Să se investigheze şi să se vadă ce fel de arbitru deleagă ei pe la meciurile internaţionale.

Nu ai cum să trimiţi în Europa să arbitreze un arbitru care la el în ţară face meciurile ţăndări. Şi lui Marseille aţi văzut ce i-a făcut? Şi ăia i-au făcut referat.

Dar în România nu uitaţi ce a putut să îi facă Kovacs Craiovei domnului Adrian Mititelu la meciul de baraj cu CFR Cluj.  Aţi uitat cum l-a dat afară pe Bauza?

A păţit ceva după acel meci? A luat cineva vreo măsură împotriva lui? Nimic! Craiova a rămas acasă, iar CFR a mers în Europa.

Toată lumea ştie că Istvan stă de ani buni în Cluj, ce caută omul ăsta la meciurile lui CFR? Nu putem să ne mai ţinem gura. 

Acum ne-a spart pe noi. Omul ăsta este foarte arogant şi provocator, iar acele imagini, în care i se vede pe buze ceea ce spune, ne-au pus capac.

Iar Balaj ar trebuie să îşi vadă de treabă, nu să iasă şi să îl apere pe Kovacs. Face şi mai mare rău fotbalului, dacă iese şi nu spune ceea ce a văzut o ţară întreagă!

Pe Istvan Kovacs nu îl mai vrem la niciun meci al Petrolului şi sperăm că fratele lui (n.r. Szabolcs Kovacs) nu ne va arbitra cu ranchiună”, a spus Tudor, pentru Prosport.

Afla mai multe despre: cfr clujpetrolulistvan kovacs 

viewscnt
Articole similare