Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdict dur al italienilor! Cristiano Ronaldo, declarat cel mai slab jucător în meciul cu Chievo. Ce notă a primit portughezul

Verdict dur al italienilor! Cristiano Ronaldo, declarat cel mai slab jucător în meciul cu Chievo. Ce notă a primit portughezulgalerie foto

Juventus

Comentarii

Juventus a câştigat ultimul meci al rundei cu numărul 20 din Serie A, 3-0, cu "lanterna roşie", Chievo Verona, dar nu a fost o seară bună pentru Cristiano Ronaldo. Mai mult decât atât, jucătorul a primit un verdict dur din partea presei din Italia.

În urma prestaţiei din meciul cu ultima clasată, Ronaldo a fost declarat cel mai slab jucător al lui Juventus în cotidianul Gazzetta dello Sport. Portughezul a primit nota 5 din partea jurnaliştilor italieni. 

Principalul motiv este ratarea penalty-ului, moment ce s-a întâmplat în minutul 53, când scorul indica deja 2-0 pentru campioana en-titre din Italia. Lovitura de pedeapsă ratată însă nu este singurul motiv. Prestaţia lui Ronaldo a fost complet neaşteptată, el a avut doar două şuturi pe spaţiul porţii, patru şuturi pe lângă poartă, iar alte două blocate de adversari. 

Astfel, Ronaldo a ratat ocazia de a îi depăşi pe Quagliarella şi Zapata în clasamentul celor mai buni marcatori din Serie A. Toţi cei trei atacanţi au înscris 14 goluri până acum. Sub ei se află noul jucător al lui AC Milan, polonezul Piatek, cu 13 reuşite. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldonota 

viewscnt
Articole similare