Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdict dur primit de PSG. Neymar va fi operat şi va rata meciul cu Real Madrid. Cât va lipsi brazilianul

Verdict dur primit de PSG. Neymar va fi operat şi va rata meciul cu Real Madrid. Cât va lipsi brazilianul
Comentarii

Clubul PSG a anunţat că Neymar, care s-a accidentat săptămâna trecută la un meci din Ligue 1, va fi operat la sfârşitul acestei săptămâni, în Brazilia.

“La finalul planului prevăzut iniţial, de trei zile de îngrijiri, staff-ul medical al clubului şi cel al naţionalei Braziliei au ajuns la o concluzie. De comun acord cu jucătorul, s-a decis să se opteze pentru o intervenţie chirurgicală. Neymar va fi operat la sfârşitul acestei săptămâni, în Brazilia, de către doctorul Rodrigo Lasmar, alături de care se va afla şi profesorul Saillant”, este anunţul făcut de PSG.

Conform celor de la AS, brazilianul ar lipsi de pe teren aproximativ două luni. Astfel, Neymar va rata returul cu Real Madrid din optimile Ligii Campionilor, partidă care va fi marţi, în direct la Telekom Sport 1, de la ora 21:45.

În urmă cu trei zile zile, Paris Saint-Germain a anunţat că Neymar a suferit o entorsă la glezna dreaptă şi o fisură la al cincilea metatarsian, în partida câştigată cu scorul 3-0, în faţa rivalei Olympique Marseille.

Afla mai multe despre: neymarpsgmarseillefrantacupa franteiligue 1brazilia 

viewscnt
Articole similare