Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdict sumbru pentru Panţiru! Cât va lipsi jucătorul impus de Gigi Becali la FCSB după ce s-a rupt în meciul cu Sepsi

Verdict sumbru pentru Panţiru! Cât va lipsi jucătorul impus de Gigi Becali la FCSB după ce s-a rupt în meciul cu Sepsi

FCSB

Comentarii

Ionuţ Panţîru s-a accidentat în partida pierdută de catre FCSB în faţa lui Sepsi, scor 1-2, din etapa a treaia a play-off-ului Ligii 1.

Fundaşul stânga în vârstă de 25 de ani s-a ciocnit cu Adrian Şut, colegul sau din echipă, şi a suferit o accidentare grea la genunchi. El a cerut schimbare şi a fost înlocuit cu Risto Radunovic.

Gigi Becali a hotărât să îl impună în lot după ce Panţîru a marcat în partida contra lui Botoşani, scor 2-1. Etapa trecută, în meciul câştigat în faţa Academicii Clinceni cu 2-0, Panţiru a fost titular şi a oferit o pasa decisivă lui Tănase la golul 2 al roş-albastrilor. 

În urma investigaţiitor făcute după accidentare, a venit şi verdictul medicilor. Cartilajul care acoperă rotula genunchiului este distrus, iar fotbalistul va fi indisponibil între 6 şi 9 luni. 

În urmă cu o zi, Becali a anunţat că este alături de jucător şi îl va ajuta cu tot ce este nevoie. 

"Băiatul este foarte necăjit şi a avut un ghinion teribil cu această accidentare. Începuse să redevină un jucător de bază. Dar îl asigur că noi îl vom susţine cu tot ceea ce este nevoie pentru el în perioada următoare. Ştiu că nu îi este deloc uşor, dar nu avem ce face. Nu o să îi lipsească nimic si îl vom susţine cu recuperarea.

Am înţeles şi eu de la oamenii mei că el este accidentat destul de grav, dar nu pot să vă spun când o să revină pe teren. Din câte am înţeles, în sezonul ăsta Panţîru nu o să mai joace deloc”, a spus Gigi Becali", a declarat Becali pentru ProSport. 

Afla mai multe despre: panţîru 

viewscnt
Articole similare