Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdictul categoric al lui Joan Laporta: "Dembele este mai bun decât Mbappe. Este cel mai bun din lume"

Verdictul categoric al lui Joan Laporta: "Dembele este mai bun decât Mbappe. Este cel mai bun din lume"

La Liga

Comentarii

Joan Laporta, preşedintele celor de la FC Barcelona, a declarat că Ousmane Dembele este mai bun decât Kylian Mbappe.

Fotbalistul francez este într-o situaţie complicată la clubul catalan. Se află în ultimele şase luni de contract, dar nu vrea să-şi prelungească înţelegerea.

Adus în 2017 pentru a fi înlocuitorul lui Neymar, ajuns la PSG, Dembele s-a ridicat în foarte puţine momente la nivelul pe care îl aşteptau fanii blau-grana din partea lui. 

Chinuit de accidentări, cu o viaţă extrasportivă nepotrivită, francezul ajuns la 24 de ani pare că nu mai are viitor la clubul din La Liga. 

Totuşi, Joan Laporta îşi doreşte ca al doilea cel mai scump transfer din istoria clubului să rămână în Catalunia, dar a precizat că decizia îi aparţine antrenorului Xavi dacă mai vrea să-l păstreze în lot.

Joan Laporta a vorbit despre situaţia lui Ousmane Dembele

În ciuda problemelor pe care internaţionalul francez le-a avut la echipă, preşedintele celor de la FC Barcelona îl consideră pe acesta peste Kylian Mbappe, vedeta celor de la PSG, cel mai bine cotat fotbalist in lume la ora actuală. Valoarea sa pe transfermarkt.com este de 160 de milioane de euro.

Deşi comparaţia poate fi considerată una curajoasă, fotbalistul parizienilor se află în aceeaşi poziţie ca şi Dembele în ceea ce priveşte contractul. Înţelegerea acestuia cu gruparea din Franţa expiră la finalul sezonului.

"Tehnicianul va decide şi îi vom respecta decizia. Acesta lucrează pentru acest sezon, pentru prezent, dar se gândeşte şi la celălalt sezon, iar un jucător care nu vrea să îşi reînoiască contractul şi care are o înţelegere cu un alt club... este mai greu pentru el să joace, deoarece acum se reconstruieşte formaţia şi antrenorul ştie că nu se mai poate baza pe el sezonul viitor.

Agentul său nu a fost de acord cu reînoirea contractului. Sper că vom rezolva în aşa fel încât să fie în favoarea clubului, dar nu vrem să afectăm nici jucătorul.

Încă sunt de părere că Dembele este mai bun decât Mbappe. Varianta cea mai bună a lui Dembele, cu talentul pe care îl are, este cel mai bun din lume", a declarat Laporta, potrivit publicaţiei spaniole Marca.

Afla mai multe despre: joan laportaousmane dembelekylian dembele 

viewscnt
Articole similare