Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdictul medicilor pentru Luca Mihai, care s-a accidentat grav în Dinamo - Poli Iaşi şi a fost transportat cu ambulanţa la spital | VIDEO

Verdictul medicilor pentru Luca Mihai, care s-a accidentat grav în Dinamo - Poli Iaşi şi a fost transportat cu ambulanţa la spital | VIDEO

CSM Poli Iași

Comentarii

Jucătorul celor de la Poli Iaşi, Luca Mihai (20 de ani), s-a accidentat grav în meciul cu Dinamo şi a fost transportat de urgenţă la spital. Medicii au oferit verdictul cu privire la situaţia medicală a acestuia.

Dinamo Bucureşti a învins-o, pe teren propriu, pe Poli Iaşi, scor 1-0, în etapa a patra din play-out.

Ieşenii au rămas în zece în minutul 20, când Rachid Bouhenna a faultat din postura de ultim apărător şi a primit direct cartonaşul roşu.

Diagnosticul medicilor cu privire la situaţia medicală a lui Luca Mihai

Tot în prima repriză, după o intrare dură, Luca Mihai, jucătorul lui Poli Iaşi, a fost transportat cu ambulanţa la spital, după ce i s-a aplicat, pe teren, un guler cervical. 

Scena a avut loc în minutul 30, după o intrare dură a lui Josue Homawoo, de la Dinamo, care l-a lovit serios pe componentul oaspeţilor.

Meciul s-a întrerupt pentru şapte minute, medicii i-au pus tânărului jucător un guler cervical, iar Mihai a fost transportat cu ambulanţa la spital. Arbitrul Ovidiu Haţegan i-a acordat lui Homawoo doar cartonaşul galben.

Din informaţiile Orange Sport, Luca Mihai s-a ales cu un hematom, iar starea sa este stabilă. Fotbalistul a fost dus la spital pentru investigaţii suplimentare.

Diagnosticul medicilor cu privire la situaţia medicală a jucătorului de 20 de ani a fost următorul: traumatism cranio-cerebral cu otoragie (hemoragie ureche). Medicii l-au băgat pe jucător direct la CT (Computer Tomograf).

În acest sezon, Luca Mihai a disputat 15 de meciuri în tricoul celor de la Poli Iaşi. Partida a fost decisă până la urmă de golul marcat de Ahmed Bani, în minutul 90+2.

În urma acestui rezultat, Dinamo a urcat pe locul 7 în play-out, cu 19 puncte, în timp ce Poli Iaşi este pe locul 8, cu 18 puncte.

Afla mai multe despre: poli iasiluca mihaisuperliga 

viewscnt
Articole similare