Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | S-a dezlănţuit la interviu! Jucătorul lui Poli Iaşi a desfiinţat arbitrajul şi a lansat acuze dure către Haţegan: ”Am fost luat la mişto! Mi-a zis că nu a văzut”

VIDEO | S-a dezlănţuit la interviu! Jucătorul lui Poli Iaşi a desfiinţat arbitrajul şi a lansat acuze dure către Haţegan: ”Am fost luat la mişto! Mi-a zis că nu a văzut”

Superliga

Comentarii

Mihai Bordeianu, închizătorul Politehnicii Iaşi, a răbufnit după ce echipa sa a fost învinsă de Dinamo în etapa a patra din play-out-ul

Fotbalistul echipei oaspete a avut un discurs foarte dur la adresa arbitrajului şi nu l-a menajat pe Ovidiu Haţegan, pe care l-a acuzat că nu a judecat cu aceeaşi jumătate de măsură anumite faze din meci, aici referindu-se în mod special la faza la care Luca Mihai a rămas grav accidentat pe gazon. 

Centralul i-a acordat doar galben lui Homawoo pentru intrarea dură asupra lui Homawoo, deşi se putea acorda cartonaş roşu

Mihai Bordeianu a răbufnit la interviu: ”Toată lumea şi-a dorit să câştige Dinamo! Lucrurile bat la ochi”

”Toată lumea şi-a dorit să câştige Dinamo şi până la urmă s-a produs inevitabilul, cu toate ingredientele posibile. Haideţi să punem aceleaşi lucruri pe balanţă! Luca Mihai este la spital.

Eu cred că lucrurile nu au fost puse în balanţă corect în această seară. La sfârşit, noi avem de suferit, jucătorii şi familiile noastre. Noi suntem plecaţi, weekend de weekend, zi de zi la antrenamente, arbitrii merg bine-mersi, se pregătesc, săptămâna viitoare primesc alt meci: <<Lasă că băieţii ăştia joacă la anul în Liga 2!>>

Eu am mai tras un semnal de alarmă şi am fost luat la mişto. Lucrurile bat la ochi şi nu e OK.

(n.r. despre accidentarea lui Luca Mihai) Eu m-am speriat foarte tare! I-a făcut capul, zici că l-a împuşcat cineva. Luca loveşte mingea şi este lovit în cap. Îmi este greu să şi reproduc. Galben, mulţumim, seara bună, plecaţi băieţi, şapte ore pe drum, poate ajungeţi mâine dimineaţă la Iaşi, vedem săptămâna viitoare ce se întâmplă!”

(n.r. despre accidentarea lui) N-are nimic, a zis Ovidiu: Scuze, n-am văzut. Credeţi-mă că îmi este foarte greu să vorbesc. Facem sacrificii, iar al final ce se întâmplă? Este greu. M-am enervat. La ultima fază, fault la Itu, apoi umăr la umăr, fault pentru ei.

Dă şi pentru noi şi pentru ei, nu doar pentru unii! Lucrurile astea se tot întâmplă şi nu interesează pe nimeni!”, a spus Mihai Bordeianu după meci.

Afla mai multe despre: poli iaşidinamomihai bordeianu 

viewscnt
Articole similare