Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste bună pentru Ciprian Tătăruşanu, înaintea partidei cu Sparta Praga din Europa League

Veste bună pentru Ciprian Tătăruşanu, înaintea partidei cu Sparta Praga din Europa League

Serie A

Comentarii

Fostul internaţional român Ciprian Tătăruşanu este anunţat ca fiind titular în partida pe care formaţia sa, AC Milan, o va disputa joi, în deplasare, pe terenul celor de la Sparta Praga.

AC Milan este calificată în faza eliminatorie din Europa League cu o etapă înainte de finalul grupelor, iar în Serie A este lider, având un parcurs foarte bun. În consecinţă, antrenorul Stefano Pioli a decis să "sacrifice" ultima rundă din Europa League, de la Praga, cu Sparta, pentru a-şi odihni o parte dintre jucători.

Astfel, Pioli a decis să-l menajeze pe Gianluigi Donnarruma şi să-l titularizeze pe românul Ciprian Tătăruşanu, dator suporterilor după gafele din meciul de campionat cu AS Roma, unde milanezii au pierdut două puncte.

De asemenea, vor apărea în primul 11 jucători precum Andrea Conti, Leo Duarte, Sandro Tonali şi Rade Krunic, Samu Castillejo, Brahim Diaz, Daniel Maldini şi Lorenzo Colombo, fotbalişti care de obicei ar luat loc pe banca de rezerve.

Iată cum ar arăta primul 11 al Milanului, joi, în partida de la Praga: Tătăruşanu - Conti, Duarte, Gabbia, Dalot - Krunic, Tonali, Brahim Diaz - Castillejo, Maldini, Colombo.

După cinci runde din Europa League, Milan este pe locul 2, cu 10 puncte, unul mai puţin decât Lille, dar patru peste Sparta Praga.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare