Experiențe împreună.
You are here:

Veste bună pentru CSM Bucureşti! Jucătoarea care anunţă: "În luna mai revin pe teren!"

Veste bună pentru CSM Bucureşti! Jucătoarea care anunţă: "În luna mai revin pe teren!"

Handbal

Comentarii

Accidentată în noiembrie, în primul minut al meciului cu Krim Ljubljana, interul stânga al echipei CSM Bucureşti, Alexandrina Barbosa, a primit veşti bune de la medici.

Vicecampioana mondială şi europeană cu naţionala Spaniei, Alexandrina Barbosa, a suferit o ruptură de ligamente în meciul cu Krim Ljubljana, a fost operată şi nevoită să stea departe de teren luni bune.

Interul stânga trage tare la şedinţele de recuperare, pentru a ajunge la un nivel fizic bun, care să-i permită să reintre la antrenamente alături de echipă. Zilele trecute, jucătoarea a venit în România pentru o scurtă vizită ”medicală”, iar doctorii i-au dat veşti foarte bune.

”Mă simt bine, genunchiul a răspuns foarte bine la exerciţiile de refacere, acum am ajuns la momentul la care încerc să cresc musculatura. Doctorul mi-a spus că în luna mai o să pot să fac antrenament uşor cu fetele, pentru că recuperarea merge bine. Mi-este dor de echipă, de meciuri, de atmosferă, acum am mai multă putere şi forţă să revin pe teren şi să mă bucur de handbal", a spus handbalista CSM Bucureşti.

Barbosa a dorit neapărat să-şi revadă coechipierele, pe care le-a urmărit de la televizor în ultimele luni.

"M-am văzut cu fetele şi am simţit că ele au fost foarte bucuroase că ne-am întâlnit, le-a fost dor de mine şi mie de ele, şi de antrenor. Mi-a fost greu să stau acasă şi să văd meciurile la televizor, îmi doream să fiu cu ele în teren, să le ajut, măcar să stau pe bancă. M-am manifestat acasă ca un suporter. Soţului meu i-am făcut capul mare la fiecare partidă pe care am urmărit-o împreună. Este mult mai bine să fii pe teren decât acasă, la televizor”, a declarat ea.

Alexandrina susţine că fetele au prima şansă la calificarea în careul de aşi al Ligii Campionilor şi le ţine pumnii în returul cu ŢSKA, de la Moscova, programat duminică, de la ora 17.00. Partida pleacă de la plus cinci goluri pentru ”tigroaice”.

Handbalista îşi face planurile şi îşi doreşte să facă şi ea parte din delegaţia CSM-ului la Final Four-ul din Ungaria.

”Cu puţin noroc poate voi fi în Final Four cu echipa, nu ştiu dacă voi fi la nivel bun din punct de vedere fizic, aş vrea să ajut cu tot ce pot ... măcar să ajung acolo cu ele, chiar dacă doar să stau pe bancă”, a precizat sportiva.

viewscnt
Articole similare
Lovitura crunta: fostul mare baschetbalist si-a pierdut al doilea copil. Care e cauza mortii