Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste bună pentru Halep. A scăpat de încă o întâlnire şoc cu Pliskova, în finala de la Doha. Ce s-a întâmplat cu cehoaica

Veste bună pentru Halep. A scăpat de încă o întâlnire şoc cu Pliskova, în finala de la Doha. Ce s-a întâmplat cu cehoaica

Tenis

Comentarii

Simona Halep şi Karolina Pliskova erau principalele favorite ale turneului de la Doha, după ce în week-end au jucat în Fed Cup. Cehoaica s-a retras însă. O întâlnire între cele două ar fi fost posibilă în finala turneului.

Karolina Pliskova s-a retras şi ea de la Qatar Open. Locul 5 WTA şi cap de serie numărul 2, Pliskova s-a retras de la turneul de la Doha, din cauza unei afecţiuni virale, informează WTA.

La fel ca Simona Halep, Pliskova era acceptată direct în turul al doilea, în care urma să evolueze cu belgianca Elise Mertens, locul 21 WTA. Locul Karolinei a fost lua de sora sa geamnă, Krystina Pliskova, locul 90 WTA, din postura de lucky loser.

Karolina Pliskova este a cincea jucătoare care se retrage de la Qatar Open, după Ashleigh Barty, Caroline Garcia, Caroline Wozniacki şi Petra Martici.

Simona Halep este favorita principală la Doha. Ea a învins-o pe Karolina Pliskova, sâmbătă, în cadrul întâlnirii Cehia - România din FedCup.

Halep a câştigat turneul de la Doha în 2014. 

Afla mai multe despre: haleppliskovatenisdoha 

viewscnt
Articole similare