Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste cumplită referitoare la sănătatea lui Michael Schumacher: ”Se află într-o stare vegetativă!”

Veste cumplită referitoare la sănătatea lui Michael Schumacher: ”Se află într-o stare vegetativă!”

Formula 1

Comentarii

Fostul mare pilot de Formula 1, Michael Schumacher, se luptă de ani buni să îşi revină după oribilul accident prin care a trecut la schi în urmă cu şapte ani.

Un reputat neurolog a dezvăluit că Schumacher ”se află într-o stare vegetativă”.

Cu toate că Jean Todt, bun prieten cu Schumacher, le-a oferit speranţe fanilor Formulei 1 că fostul campion îşi poate reveni, Riederer vine cu o veste extrem de tristă. Neurologul afirmă că Schumacher se află în continuare într-o stare gravă.

”El este într-o stare vegetativă! Michael respiră, inima îi bate, probabil că se poate aşeza şi poate să facă câţiva paşi cu ajutor, dar nu mai mult. Să-l mai vedem aşa cum era înainte de accident? Chiar nu cred.”, a mărutrisit Erich Riederer, un reputat neurolog din Zurich.

Felipe Massa, fost coechipier cu Michael Schumacher la Ferrari, a spus, recent, că îşi doreşte din suflet să îl vadă pe german alături de fiul său, care este pilot în Forumula E:

”Ştiu cum se simte, am informaţii! Relaţia mea cu el a fost mereu una apropiată. Visez şi mă rog în fiecare azi pentru ca situaţia lui să se îmbunătăţească şi să apară din nou la curse, mai ales că acum concurează şi fiul său (n.r. - Mick Schumacher), ca să-l încurajeze şi să-l urmărească. Mă rog ca asta să se întâmple.”.

Afla mai multe despre: michael schumacher 

viewscnt
Articole similare