Experiențe împreună.
You are here:

Veste excelentă pentru gimnastica din România | Andreea Răducan, preşedinte al FR Gimnastică, va intra în Hall of Fame

Veste excelentă pentru gimnastica din România | Andreea Răducan, preşedinte al FR Gimnastică, va intra în Hall of Fame

Gimnastică

Andreea Răducan, multiplă medaliată în competiţiile internaţionale de gimnastică, în prezent preşedinte al FRG, va intra în Hall of Fame, ceremonia fiind programată în 19 mai, în Oklahoma City. ”Sunt extrem de bucuroasă să mă aflu alături de cei mai buni gimnaşti ai lumii din toate timpurile”, a scris Răducan într-un mesaj pe Facebook.

 La 34 de ani, Andreea Răducan primeşte recunoaşterea internaţională şi din partea Hall of Fame.

”Ce bucurie poate fi mai mare decât atunci când munca şi performanţele îţi sunt răsplătite. Sunt extrem de bucuroasă să mă aflu alături de cei mai buni gimnaşti ai lumii din toate timpurile. Introducerea mea în International Gymnastics Hall of Fame înseamnă pentru mine excelenţă şi istorie. Este un bun moment pentru a mulţumi încă o dată tuturor celor care mi-au fost alături şi au crezut în mine. Sunt recunoscătoare şi vă mulţumesc încă o dată!”, a scris, luni, într-un mesaj postat pe Facebook, Andreea Răducan.

Alături de multipla campioană tricoloră, la ceremonia din 19 mai, la Oklahoma City, vor mai fi onoraţi foştii gimnaşti Nastia Lukin şi Paul Hamm. De asemenea, va participa şi Alexei Nemov, care a primit distincţia în 2017, dar nu a putut participa la ceremonia de atunci.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
EDITORIAL Silviu Tudor Samuilă | Scheletele din spatele casei lui Burleanu

Ionuţ Lupescu o să câştige alegerile FRF din primul tur, lejer. Este un zvon care circulă din ce în ce mai intens prin lumea fotbalului şi care, într-o oarecare măsură ar explica felul în care şi-a dus campania Răzvan Burleanu în ultima lună. Acţiunile actualului preşedinte FRF nu sunt cele ale unui om sigur pe cele peste două sute de adeziuni cu care se lăuda pană de curând.