Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste excelentă pentru jucătorii lui Dinamo! Promisiunea suporterilor-acţionari

Veste excelentă pentru jucătorii lui Dinamo! Promisiunea suporterilor-acţionari
Comentarii

Mario Nicolae a anunţat în cursul zile de joi că DDB îşi va concentra acum atenţia spre plătirea restanţelor salariale ale jucătorilor, după obţinerea licenţei.

Managerul sportiv al lui Dinamo a dezvăluit că suporterii-acţionari plănuiesc să rezolve restanţele salariale foarte curând. Nicolae a explicat că obţinerea licenţei era marea prioritate în Ştefan cel Mare, iar, după obţinerea acesteia, clubul poate să se concentreze şi asupra celorlalte probleme, începând cu plata restanţelor către jucători.

Veste excelentă pentru jucătorii lui Dinamo!

”Sunt contracte renegociate în parte cu fiecare dintre jucători în funcţie de ce sume au avut de primit. Toată suflarea dinamovistă a fost concentrată pentru a strânge suma necesară în vederea achitării datoriilor pentru obţinerea licenţei. Urmează acum să se plătească şi o parte din salarii.

Îmi e greu să cred că la ce situaţie s-a ajuns în clasament, vreun jucător stă să se gândească acum la asta sau să găsească scuze că din cauza acestui motiv nu am câştigat de câteva meciuri încoace. Suntem uniţi şi concentraţi să scoatem echipa din zona roşie şi există înţelegere din partea tuturor!”, a spus Mario Nicolae, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: dinamo bucureştiddbmario nicolae 

viewscnt
Articole similare