Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste excelentă pentru Zidane! Unul dintre jucătorii săi favoriţi semnează pe 5 ani cu Real Madrid

Veste excelentă pentru Zidane! Unul dintre jucătorii săi favoriţi semnează pe 5 ani cu Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

În tot haosul provocat de suspendarea campionatului şi în general de pandemia de coronavirus, fanii lui Real Madrid au primit o veste excelentă. Unul dintre jucătorii preferaţi ai lui Zidane va semna un contract pe cinci ani cu Los Blancos.

Este vorba despre Achraf Hakimi (21 de ani), jucător împrumutat în ultimele două sezoane la Borussia Dortmund. La fel ca în cazul altor fotbalişti lăsaţi de Real să plece pentru a acumula meciuri, Hakimi se va întoarce pe "Santiago Bernabeu". 

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a dezvăluit că marocanul se va întoarce la Real şi va semna un nou contract, valabil pentru următoarele cinci sezoane. Fundaşul dreapta a fost crescut în academia celor de la Real Madrid, dar cota sa a explodat în perioada petrecută la Dortmund. Pe lângă poziţia lui de bază, de fundaş dreapta, Hakimi a evoluat în mai multe partide şi mai sus în teren, ca extremă. 

În acest sezon, Hakimi a marcat şapte goluri şi a oferit 10 assist-uri. El este cotat la 60 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com. 

Afla mai multe despre: hakimireal madrid 

viewscnt
Articole similare