Experiențe împreună.
You are here:

Veste grea pentru Dinamo. S-a accidentat un jucător important: "Riscă să stea toată toamna"

Veste grea pentru Dinamo. S-a accidentat un jucător important: "Riscă să stea toată toamna"

Liga 1

Comentarii

Dinamo îl pierde pe Andreas Mihaiu (23 de ani), care a suferit o ruptură la antrenament.

Veşti proaste pentru Mihaiu. Din primele informaţii oferite de gsp.ro, jucătorul a suferit o ruptură la antrenament la muşchii gemeni.

Jucătorului i-a fost aplicată in primă fază o proteză care ii ţine piciorul fix şi se pare că accidentarea e una serioasă.

"Riscă să stea toată toamna, o să vedem cum evoluează situaţia, dar e de tras cu el", au mărturisit oficialii din Ştefan cel Mare pentru sursa citată anterior. 

Steliano Filip, out două etape

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis, azi, sancţiunea pentru fotbalistul Steliano Filip, care a fost eliminat in derby-ul cu FCSB, scor 0-6.

„Eliminare Steliano Filip (Dinamo 1948 SA); Incidente - În baza art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 900 lei; În baza art. 67 din RD, se sancţionează jucătorul Steliano Filip cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 2.900 lei;

În baza art. 45.1 din RD, jucătorul Steliano Filip va executa sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv două jocuri suspendare şi penalitate sportivă de 2.900 lei”, se arată in comunicatul publicat de lpf.

viewscnt
Articole similare
Gol de poveste pentru Olimpiu Moruțan la Galatasaray! Românul și-a ridiculizat adversarii...