Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste importantă dinspre Germania. Decizia federaţiei germane cu câteva luni înainte de EURO 2024

Veste importantă dinspre Germania. Decizia federaţiei germane cu câteva luni înainte de EURO 2024
Comentarii

Federaţia germană anunţă că Rudi Voller (63 de ani) şi-a prelungit contractul de director sportiv cu naţionala pregătită de Julian Nagelsmann.

Deciziea Federaţiei Germane de Fotbal cu privire la Rudi Voller

Federaţia Germană de Fotbal a anunţat, luni, 8 aprilie, că a prelungit contractul directorului sportiv Rudi Voller, cu câteva luni înainte de EURO 2024.

Noul acord este valabil până la finalul Cupei Mondiale din 2026, turneu ce va avea loc în Statele Unite ale Americii, Canada şi Mexic.

Voller a fost numit în februarie 2023, ca succesor al lui Oliver Bierhoff, care a demisionat după fiascoul Germaniei la Cupa Mondială din 2022 din Qatar (eliminare în turul I).

Campion mondial în 1990 ca jucător, apoi antrenor al naţionalei între 2000 şi 2004, fostul jucător a asigurat şi interimatul pentru câteva zile la sfârşitul verii anului 2023, în intervalul dntre demiterea lui Hansi Flick (10 septembrie) şi numirea lui Julian Nagelsmann (22 septembrie).

Rudi Voller a fost unul dintre cei mai mari atacanţi germani din istorie. Ca jucător al naţionalei Germaniei, acesta a jucat 90 de meciuri şi a reuşit să marcheze 47 de goluri.

Afla mai multe despre: rudi vollergermaniaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare