Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste INCREDIBILĂ pentru Alexandru Mitriţă! Internaţionalul român va juca lângă Mahrez şi Sane

Veste INCREDIBILĂ pentru Alexandru Mitriţă! Internaţionalul român va juca lângă Mahrez şi Sane
Comentarii

Alexandru Mitriţă traversează o perioadă excelentă în MLS, iar evoluţiile fantastice ale internaţionalului român nu au rămas nerăsplătite.

Mijlocaşul formaţiei New York City FC a fost inclus în echipa săptămânii a celui mai popular mod de joc din FIFA 20, Ultimate Team. Alături de Mitriţă se află mai mulţi jucători de la cluburi tari din Europa, precum Riyad Mahrez (Manchester City), Daley Blind (Ajax), Duvan Zapata (Atalanta), Salif Sane (Schalke 04), Kai Havertz (Bayer Leverkusen), Santi Cazorla (Villarreal), Aleksandr Golovin (AS Monaco), Wilfred Ndidi (Leicester City), Mikel Oyarzabal (Real Sociedad), German Pezzella (Fiorentina) şi Thomas Strakosha (Lazio).

Cei de la EA Sports i-au oferit românului un card de "in form" foarte generos, făcându-l astfel un jucător foarte atractiv pentru cei care joacă Ultimate Team. Overall-ul lui Mitriţă a crescut de la 75, atât cât este card-ul iniţial, la 81. Capitolele la care excelează Mitriţă sunt viteza (90), driblingul (84) şi şutul (77).

 

 

Alexandru Mitriţă, hat-trick fantastic pentru New York City FC

"Convocarea" lui Mitriţă în echipa săptămânii din FIFA 20 vine ca urmare a hat-trick-ului reuşit de internaţionalul român în cel mai recent meci jucat de New York City FC.

Fotbalistul echipei New York City FC, Alexandru Mitriţă, a înscris trei goluri în meciul câştigat, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, în faţa formaţiei Atlanta United, în MLS. Mitriţă a marcat în minutele 14, 23 şi 34.

"Am jucat extraordinar, avem o echipă extraordinară. Sunt bucuros că am reuşit primul hat-trick", a declarat fotbalistul român după meci.

În urma hat-trick-ului marcat împotriva campioanei en titre din MLS, Atlanta, Mitriţă a ajuns la 13 goluri înscrise în tricoul echipei newyorkeze, pentru care are şi trei assist-uri, în cele 31 de apariţii.

Afla mai multe despre: mitrita 

viewscnt
Articole similare