Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste mare pentru Cosmin Moţi. EXCLUSIV Românul semnează un nou contract cu Ludogorets

Veste mare pentru Cosmin Moţi. EXCLUSIV Românul semnează un nou contract cu Ludogorets

Stranieri

Comentarii

Cosmin Moţi este unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din istoria clubului Ludogoreţ Razgrad.

Din informaţiile Telekom Sport, internaţionalul român, Cosmin Moţi, îşi va prelungi contractul cu Ludogoreţ Razgrad.

Românul mai avea contract pentru încă un sezon cu gruparea bulgară, dar conducerea clubului a decis să-i ofere un angajament pentru încă două sezoane. Astfel, Moţi, va juca la Ludogoreţ până la 38 de ani.

Cosmin Moţi, cel mai titrat fotbalist din istoria lui Ludogorets!

Fundaşul român a ajuns la Ludogoreţ în 2012 şi a strâns până acum 277 de meciuri pentru gruparea bulgară. El are 34 de goluri marcate şi nu mai puţin de 7 titluri de campion al Bulgariei.

În total, la Razgrad, Moţi a cucerit 15 trofee, iar numărul lor ar putea creşte considerabil în următoarele sezoane cât va mai avea contract cu Ludogoreţ. Deja Moţi este cel mai titrat jucător din istoria clubului Ludogoreţ şi al treilea ca număr de prezenţe în istorie. El este şi al 7-lea cel mai bun marcator din toate timpurile pentru gruparea înfiinţată în 2001.

În 2014, el a fost declarat cel mai bun fundaş din campionat, cel mai bun străin din campionatul Bulgariei, dar şi cel mai bun jucător de la Ludogoreţ.

Moţi are 15 selecţii în prima reprezentativă a României, pentru care a debutat în 2009. A mai jucat în cariera sa la U Craiova, Siena şi Dinamo Bucureşti.

Afla mai multe despre: cosmin moţi 

viewscnt
Articole similare