Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste minunată pentru fanii fotbalului! Semifinalele şi finala Euro 2020 de pe Wembley se vor juca cu stadionul aproape plin

Veste minunată pentru fanii fotbalului! Semifinalele şi finala Euro 2020 de pe Wembley se vor juca cu stadionul aproape plin

EURO 2020

Comentarii

O capacitate de 75% din Wembley Stadium va fi permisă pentru semifinalele şi finala Euro 2020.

Guvernul britanic anunţa că nu va permite accesul mai multor fani pe Wembley pentru semifinalele şi finala Euro 2020, decât capacitatea de 50% stabilită înainte de turneu. Însă, după presiunile UEFA şi ameninţările că finala va fi mutată la Budapesta, a fost dezvăluit că se va permite o capacitate de 75%, adică de cel puţin 60 de mii de persoane.

Semifinalele şi finala Euro 2020 de pe Wembley se vor juca cu stadionul aproape plin

Guvernul britanic anunţa a decis să crească numărul de persoane permise pe stadion pentru meciurile decisiv al turneului final, desigur cu aceleaşi protocoale anti-Covid încă în uz. În plus, cabinetul condus de Boris Johnson amintea că vor fi cele mai mari evenimente sportive din ultimele 15 luni.

Aleksandr Ceferin, preşedintele UEFA, a lăudat deczia luată de guvernul britanic. Conducătorul forului de fotbal european le-a mulţumit conducătorilor statului britanic pentru alegerea făcută, amintind de importanţa fanilor, care a fost vizibilă în ultimul an, prin absenţa lor.

Veste minunată pentru fanii fotbalului!

”Este o veste minunată că atât de mulţi fani vor putea ajunge să meargă la ultimele trei meciuri de la Euro 2020, pe Wembley. Ultimele 18 luni ne-au demonstrat, pe teren şi în afara sa, cât de importanţi sunt fanii în esenţa fotbalului.

Acest turneu a fost un simbol al speranţei de a asigura oamenii că vom reveni la modul nostru normal de viaţă şi acesta este încă un pas în acea direcţie.

Sunt recunoscător prim-ministrului şi guvernului britanic pentru munca lor în finalizarea acestor aranjament, împreună cu noi, pentru a face ultimele runde ale acestui turneu un succes răsunător pe Wembley”, a declarat Ceferin.

După ce Campionatul European a fost amânat un an, iar nenumărate meciuri de la turneul final s-au jucat la o capacitate de maxim 50%, ultimele trei partide ar trebui să aibă parte de atmosfere incendiare. Deşi guvernul britanic a amânat ridicarea restricţilor din ţară până pe 19 iulie, pentru Euro 2020 va fi făcută o excepţie.

Afla mai multe despre: euro 2020finala euro 2020semifinale euro 2020capacitate stadion euro 2020wembley 

viewscnt
Articole similare