Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste proastă pentru fanii clubului FC Barcelona. Rivaldo: ”Messi va merge la PSG”

Veste proastă pentru fanii clubului FC Barcelona. Rivaldo: ”Messi va merge la PSG”

FC Barcelona

Comentarii

Rivaldo a discutat despre viitorul lui Messi la FC Barcelona, iar brazilianul este convins că cel mai mare jucător din istoria ”blaugrana” va pleca în vară şi că va semna cu PSG.

PSG a venit pe Camp Nou în optimile Ligii Campionilor, plecând cu a doua şansă, dar a reuşit o victorie mai mult decât impresionantă. Parizienii au fost conduşi de Mbappe, care a înscris un hat-trick, iar acum sunt favoriţi, după ce s-au impus cu 4-1.

”Înfrângerea aceasta grea împotriva lui PSG va fi mai mult ca sigur ultimul meci al lui Messi pe Camp Nou, pentru Barcelona, în Liga Campionilor. Ei nu îi pot oferi posibilitatea de a se lupta pentru trofee. Viitorul lui va fi la PSG, mai ales după prestaţia de pe Camp Nou. Aceasta este o echipe ce îl poate ajuta să concureze pentru trofee.

Messi este bine trecut de 30 de ani şi încă ia responsabilitatea pentru echipă. Mai mult, la începutul acestui sezon şi-a văzut cel mai bun coechipier, Luis Suarez, plecând într-o mutare de neînţeles pentru ”blaugrana”, ce a făcut-o pe Atletico mult mai puternică”, a spus Rivaldo, potrivit Marca.

Afla mai multe despre: fc barcelonalionel messirivaldo 

viewscnt
Articole similare