Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste proastă pentru Gigi Becali! Portarul său preferat nu mai ajunge la FCSB. Schimbare de planuri la echipă

Veste proastă pentru Gigi Becali! Portarul său preferat nu mai ajunge la FCSB. Schimbare de planuri la echipăgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Dat ca şi transferat la FCSB, în urmă cu câteva luni, şansele ca Florin Niţă să mai ajungă sub comanda lui Toni Petrea şi Thomas Neubert, în acest sezon, sunt minime.

Florin Niţă (33 de ani) se află sub contract cu Sparta Praga, până în vara anului 2021 şi pare dispus să lupte pentru locul său în "primul 11" şi în sezonul următor. Perioada de pregătire a început foarte bine pentru fotbalistul român. 

Fostul portar al celor de la Concordia Chiajna şi FCSB a fost titular în ultima partidă de verificare a Spartei Praga, victoria împotriva celor de la NK Gorica, scor 3-1. Florin Niţă a apărat în prima repriză, reuşind să apere şi o lovitură de la 11 metri, fiind lăudat de presa din Cehia pentru evoluţia sa. Jurnaliştii au anunţat că Niţă are şanse mari să devină portarul numărul 1 al echipei, dacă va reuşi să ofere continuitate şi siguranţă.

Sezonul trecut, Florin Niţă a fost rezerva portarului ceh Milan Heca (29 de ani) şi nu a bifat decât 15 meciuri: 2 în calificările din Europa League, 11 în campionat şi 2 în Cupa Cehiei. Acest lucru l-a determinat pe Niţă să se declare nemulţumit de acest statut şi să se gândească la o plecarea.

Veste proastă pentru Gigi Becali! Portarul său preferat nu mai ajunge la FCSB. Schimbare de planuri la echipă

Primul care s-a oferit să-i întindă o "mână de ajutor" a fost Gigi Becali, cel care s-a arătat dispus să-i unul dintre cele mai mari salarii de la FCSB. Cu toate acestea, Niţă a ezitat să dea un răspuns, iar într-un final, transferul nu s-a mai realizat. 

Cu siguranţă, Gigi Becali va mai tatona din nou "pista" Florin Niţă, însă la forma pe care o arată, este greu de crezut că Sparta Praga va renunţa la portar fără o ofertă financiară avantajoasă, aşa cum şi-ar fi dorit Gigi Becali.

"Florin Niţă poate veni la noi oricând. De ce? Niţă este jucătorul nostru, al familiei noastre. Pentru că el a spus <<Nu merg în România să joc>>. Că l-au contactat mulţi, ăştia de la CFR. Nu a acceptat pe nimeni din România, ci numai la Steaua. El oricând este binevenit la noi. Pentru că Florin Niţă nu e nici ca Alexandru Chipciu, nici Nicolae Stanciu, el a zis <<Numai la Steaua merg>>. Şi atunci el este binevenit la noi, oricând”, a declarat finanţatorul FCSB, Gigi Becali, pentru Telekom Sport."

Gigi Becali avea pregătit pentru Florin Niţă un contract de peste 20.000 de euro pe lună, mult sub ceea ce primeşte românul la Sparta Praga - 37.000 de euro pe lună. Gigi Becali a recunoscut recent că "a strâns cureaua" serios, fiind într-o criză de lichidităţi. Astfel, vor dispărea jucătorii cu salarii mari şi care nu se ridică la nivelul cerinţelor latifundiarului din Pipera. 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare