Experiențe împreună.
You are here:

Veste şoc în Anglia! Jucătorul accidentat grav într-un meci cu Chelsea, în urmă cu un an, forţat să se retragă la doar 26 de ani

Veste şoc în Anglia! Jucătorul accidentat grav într-un meci cu Chelsea, în urmă cu un an, forţat să se retragă la doar 26 de ani

Premier League

Mijlocaşul echipei Hull City Ryan Mason a fost nevoit să pună capăt carierei sale de fotbalist profesionist, la doar26 de ani, după ce a suferit o fractură craniană în meciul cu Chelsea, din ianuarie 2017, informează BBC.

În urmă cu mai bine de un an, în prima repriză meciului din Premir League, disputat la Londra, Ryan Mason s-a lovit cap în cap cu fundaşul Gary Cahill. Mason a rămas întins pe gazon şi a primit îngrijiri medicale pe teren timp de opt minute. El a părăsit arena pe targă şi a fost operat la 22 ianuarie 2017 la spitalul St Mary’s din Londra.

Anunţul retragerii jucătorului a fost făcut de clubul său, acum în liga a doua. Decizia a fost luată după ce reputaţi neurologi şi neurochirurgi l-a atenţionat pe Mason că revenirea în fotbalul profesionist ar fi periculoasă pentru viaţa sa.

Ryan Mason şi-a început cariera la Tottenham şi a fost transfetat la Hull City în 2016 pentru o sumă record plătită de gruparea din estul Angliei, 13 milioane de lire sterline.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta