Experiențe împreună.
You are here:

Veste uluitoare despre starea lui Michael Schumacher: ”Va răspunde la toate întrebările”. Bernie Ecclestone a lăsat pe toată lumea mască

Veste uluitoare despre starea lui Michael Schumacher: ”Va răspunde la toate întrebările”. Bernie Ecclestone a lăsat pe toată lumea mască

Formula 1

Comentarii

Bernie Ecclestone vine cu o veste bună şi susţine că va veni momentul în care Michael Schumacher vă răspunde la toate întrebările pe care fanii şi le-au pus în toată această perioadă. Fostul patron al Formulei 1 lasă astfel de înţeles că Schumacher este conştient.

Au trecut aproape şase ani de la cumplitul accident suferit de Michael Schumacher la schi. Fostul mare campion din Formula 1 a intrat atunci în comă indusă şi familia a păstrat în toţi aceşti ani secretul despre starea în care se află. Pe 5 decembrie, în ţările vorbitoare de limbă germană, va fi lansat un documentar despre viaţa fostului mare pilot, semnat de regizorii Michael Wech şi Hanns-Bruno Kammertoens.

Ecclestone a fost prezent la lansarea trailer-ului acestui documentar şi a fost întrebat despre starea în care se află Michael Schumacher. Răspunsul a fost dătător de speranţă: ”El nu este cu noi în acest moment. Dar când va fi mai bune, va răspunde la toate întrebările”, a declarat fostul patron al Formulei 1, citat de Marca.

Cât despre documentar, acesta va fi lansat pe 5 decembrie şi va cuprine imagini, declaraţii şi informaţii mai puţin ştiute. Regizorii au avut parte de cooperare totală din partea familiei lui Schumacher, astfel că este de aşteptat să cuprindă foarte multe informaţii despre toată această perioadă în care nu s-a ştiut nimic despre starea fostului campion.

viewscnt
Articole similare