Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste URIAŞĂ pentru Adrian Mutu. Încă un fotbalist de la tineret va juca în Championship! Cu ce echipă a semnat Alex Dobre

Veste URIAŞĂ pentru Adrian Mutu. Încă un fotbalist de la tineret va juca în Championship! Cu ce echipă a semnat Alex Dobre

Stranieri

Comentarii

Mihai Alexandru Dobre a fost împrumutat de Bournemouth la Wigan Athletic din Championship. Este o veste importantă pentru selecţionerul Adrian Mutu, întrucât Dobre va avea şansa să evolueze mult mai des.

Internaţionalul român de tineret, Alex Dobre a fost cedat de Bournemouth la Wigan Athletic din Championship. Românul în vârstă de 21 de ani nu a apucat să joace în actuala stagiune decât un singur meci la formaţia lui Eddie Howe, în Cupa Angliei.

El va juca până în vară la Wigan Athletic, formaţie antrenată de Paul Cook.  Gruparea din liga a doua britanică este patronată de un concern din Hong Kong şi are ambiţii mari pentru stagiunea viitoare. Momentan, Wigan ocupă locul 22 în campionat şi se luptă pentru evitarea retrogradării.

 

 

Formaţia îşi joacă meciurile de pe teren propriu pe superba arenă DW Stadium, stadion cu o capacitate de 25.133 de locuri. Recordul de asistenţă a fost atins la un meci cu FC Liverpool din 2008 când toate locurile au fost ocupate.

Alexandru Dobre a mai fost împrumutat în ultimii ani de Bournemouth la Bury, Rochdale şi Yeovil Town. El are 5 selecţii în naţionala U21 a României şi un gol marcat.

Afla mai multe despre: adrian mutualex dobre 

viewscnt
Articole similare